A+ cert

Card Set Information

Author:
beebaugh
ID:
254376
Filename:
A+ cert
Updated:
2013-12-28 02:01:18
Tags:

Folders:

Description:
a+ questions
Show Answers:

Home > Flashcards > Print Preview

The flashcards below were created by user beebaugh on FreezingBlue Flashcards. What would you like to do?


  1. 1.New cabling has to be installed in a hospital with a very strict fire code.Which of the following materials would MOST likely be related to this requirement?

    A.Fiber Optic
    B.PVC
    C.Shielded Twisted Pair
    D.Plenum
    Answer: D
  2. An ISP has provided a DSL Internet connection with a static IP address.A technician is setting up a small office home office (SOHO) wireless router and needs to provide Internet access to five PCs on the network.Which of the following should be enabled?
    A.NAT
    B.WPS
    C.MAC filtering
    D.Port forwarding
    Answer: A
  3. After a technician installs a video card, which of the following should the technician configure NEXT?
    A.Resolution
    B.Colors
    C.Dots per inch
    D.Refresh rate
    Answer: A
  4. A technician would like to connect to a computer using remote desktop.Which of the following ports does remote desktop use by default?
    A.22
    B.443
    C.3389
    D.8080
    Answer: C
  5. Which of the following should a technician do NEXT after reporting an incident?

    A.Delete the content
    B.Confiscate the PC
    C.Go back to work
    D.Document the incident
    Answer: D
  6. A single office with five computers and a server is an example of which of the following?

    A.PAN
    B.WAN
    C.SAN
    D.LAN
    Answer: D
  7. Which of the following MUST be configured when trying to start a machine with a DVD? A.TPM
    B.Virtualization support
    C.BIOS security
    D.Boot order
    Answer: D
  8. After setting up a new computer, a user states that the mouse and keyboard will not work.Which of the following is the MOST likely reason?
    A.The network cable is disconnected
    B.The PS/2 connectors are switched
    C.The USB connectors are switched
    D.The hard drive is unplugged
    Answer: B
  9. Which of the following interfaces are used to simultaneously transfer video and audio at high rates?
    A.HDMI
    B.DVI-D
    C.S-Video
    D.DVI-I
    Answer: A
  10. Which of the following laptop displays would provide physical flexibility and transparency? A.Standard LCD
    B.Plasma
    C.OLED
    D.LED-backlit LCD
    Answer: C

What would you like to do?

Home > Flashcards > Print Preview