3rd set

Card Set Information

Author:
jEj_13
ID:
266817
Filename:
3rd set
Updated:
2014-03-17 18:38:41
Tags:
reviewquestion3
Folders:

Description:
upci phil rvw qstn
Show Answers:

Home > Flashcards > Print Preview

The flashcards below were created by user jEj_13 on FreezingBlue Flashcards. What would you like to do?


  1. Question#: 1 Type: Two-Part Question Question: On the morrow when the Samaritan departed he gave what unto the host and said what unto him according to Luke 10:35?
    Answer: 1) two pence 2) Take care of him; and whatsoever thou spendest more, when I come again, I will repay thee.
  2. Question#: 2 Type: Direct Question Question: Who is the Son of man according to Matthew 13:37?
    Answer: He that soweth the good seed
  3. Question#: 3 Type: Direct Question Question: And shall cast them into the furnace of fire: there shall be WHAT according to Matthew 13?
    Answer: wailing and gnashing of teeth.
  4. Question#: 4 Type: Direct Question Question: Let both grow together until the harvest: and in the time of harvest I will say to the reapers WHAT according to Matthew chapter 13?
    • Answer: Gather ye together first the tares, and bind them in bundles to
    • burn them: but gather the wheat into my barn. Reference: Matthew 13:30
  5. Question#: 5 Type: Two-Part Question Question: What descended and what came according to Matthew chapter 7:27?
    Answer: 1) the rain 2) the floods
  6. Question#: 6 Type: Direct Question Question: Before coming out of the man, what two things did the unclean spirit do as recorded in Mark 1:26?
    Answer: torn him, and cried with a loud voice
  7. Question#: 7 Type: Direct Question Question: To what is the kingdom of heaven likened unto according to Matthew chapter 13 verse 24?
    Answer: a man which sowed good seed in his field
  8. Question#: 8 Type: Direct Question Question: At what time of day or night did Jesus do much of the healing while in Capernaum?
    Answer: at even, when the sun did set
  9. Question#: 9 Type: Two-Part Question Question: But when thou art bidden, go and sit down WHERE that when he that bade thee cometh, he may say unto thee WHAT, then shalt thou have worship in the presence of them that sit at meat with thee.
    Answer: 1)? down in the lowest room 2) Friend, go up higher
  10. Question#: 10 Type: Direct Question Question: And if Satan cast out Satan, he is divided against himself; how shall then his kingdom stand? Locate this verse.
    Answer: Matthew 12:26
  11. Question#: 11 Type: Cross-Reference Three-Part Question Question: If a son will ask for an egg will a father offer him what, if he will ask for a fish, will the father offer him what, of if he ask for bread, will he give him what?
    Answer: 1) scorpion 2) serpent 3) stone
  12. Question#: 12 Type: Direct Question Question: According to Matthew 15, Jesus disciples say unto him, Whence should we have so much bread in the wilderness, as to do WHAT?
    Answer: to fill so great a multitude
  13. Question#: 13 Type: Direct Question Question: In Luke 10 we read of a certain man who went down of from Jerusalem to Jericho who fell among thieves which did what three things unto him?
    Answer: stripped him of his raiment, and wounded him, and departed, leaving him half dead
  14. Question#: 14 Type: Two-Part Question Question: And the blind men's eyes were opened and Jesus straitly charged them saying what according to Matthew chapter 9?
    Answer: See that no man know it.
  15. Question#: 15 Type: Direct Question Question: So the servants of the householder came and said WHAT according to Matthew 13:27?
    Answer: Sir, didst not thou sow good seed in thy field? from whence then hath it tares? Answer: See that no man know it.
  16. Question#: 16 Type: Direct Question Question: How is the man brought to Jesus described in Matthew 9:32?
    Answer: dumb, possessed with a devil
  17. Question#: 17 Type: Direct Question Question: Again, the kingdom of heaven is like unto treasure hid in a field; the which when a man hath found, he hideth, and for joy thereof goeth and selleth all that he hath, and buyeth that field. Locate this verse.
    Answer: Matthew 13:44
  18. Question#: 18 Type: Quotation Question Question: Quote the book of Mark chapter 1 verse 25.
    Answer: And Jesus rebuked him, saying, Hold thy peace, and come out of him.
  19. Question#: 19 Type: Quotation Question Question: Quote the book of Matthew chapter 21 verse 22.
    Answer: And all things, whatsoever ye shall ask in prayer, believing, ye shall receive.
  20. Question#: 20 Type: Quotation Question Question: Quote the book of John chapter 5 verse 6.
    • Answer: When Jesus saw him lie, and knew that he had been now a long
    • time in that case, he saith unto him, Wilt thou be made whole

What would you like to do?

Home > Flashcards > Print Preview