4th set

Card Set Information

4th set
2014-03-17 20:13:27

upci phil bq
Show Answers:

  1. Question#: 1 Type: Two-Part Question Question: All these things spake Jesus unto the multitude in WHAT; and without WHAT spake he not unto them?
    Answer: 1) parables; 2) a parable
  2. Question#: 2 Type: Two-Part Question Question: What was the reaction of the people of Capernaum after Jesus healed the one sick of the palsy and what did say according to Mark 2:12?
    Answer: 1) they were all amazed, and glorified God 2) We never saw it on this fashion.
  3. Question#: 3 Type: Two-Part Question Question: Who receives and who finds according to Luke 11:10?
    Answer: 1) For every one that asks 2) he that seeks
  4. Question#: 4 Type: Direct Question Question: Luke 10:33 states what concerning a certain Samaritan?
    Answer: But a certain Samaritan, as he journeyed, came where he was: and when he saw him, he had compassion on him,
  5. Question#: 5 Type: Direct Question Question: How many loaves have ye? What was the reply to this question.
    Answer: Seven, and a few little fishes.
  6. Question#: 6 Type: Direct Question Question: Who cried out according to Mark 1:23?
    Answer: a man in their synagogue with an unclean spirit
  7. Question#: 7 Type: Direct Question Question: According to Matthew chapter 9, when the devil was cast out, the dumb spake: and the multitudes marvelled, saying WHAT?
    Answer: It was never so seen in Israel.
  8. Question#: 8 Type: Direct Question Question: What questions did Jesus asked Peter as stated in Matthew chapter 17?
    • Answer: What thinkest thou, Simon? of whom do the kings of the earth
    • take custom or tribute? of their own children, or of strangers?
  9. Question#: 9 Type: Two-Part Question Question: Who shall be abased and who shall be exalted according to Luke chapter 14?
    Answer: 1)? whosoever exalteth himself 2) he that humbleth himself
  10. Question#: 11 Type: Direct Question Question: The Pharisees accused Jesus of casting out devils through WHAT according to Matthew chapter 9?
    Answer: the prince of the devils
  11. Question#: 12 Type: Direct Question Question: To what is the kingdom of heaven likened unto according to Matthew chapter 13 verse 33?
    Answer: unto leaven, which a woman took, and hid in three measures of meal, till the whole was leavened
  12. Question#: 10 Type: Direct Question Question: What is the light of the body according to Luke chapter 11?
    Answer: the eye Reference: Luke 11:34
  13. Question#: 13 Type: Direct Question Question: He that that shewed mercy on him. This was the response to what question of Jesus?
    Answer: Which now of these three, thinkest thou, was neighbour unto him that fell among the thieves?
  14. Question#: 14 Type: Direct Question Question: And the ruler of the synagogue answered with9indignation, because that Jesus had healed on the sabbath day, and said unto the people WHAT?
    Answer: There are six days in which men ought to work: in them therefore come and be healed, and not on the sabbath day.
  15. Question#: 15 Type: Direct Question Question: What did the Samaritan do after seeing the wounded man according to Luke 10:34?
    Answer: And went to him, and bound up his wounds, pouring in oil and wine, and set him on his own beast, and brought
  16. Question#: 16 Type: Direct Question Question: What shall not stand according to Matthew 12:25?
    Answer: Every city or house divided against itself
  17. Question#: 17 Type: Direct Question Question: And if I by Beelzebub cast out devils, by whom do your children cast them out? therefore they shall be your judges. Locate this verse.
    Answer: Matthew 12:27
  18. Question#: 18 Type: Quotation Question Question: Quote the book of Mark chapter 5 verse 28.
    Answer: For she said, If I may touch but his clothes, I shall be whole.
  19. Question#: 19 Type: Quotation Question Question: Quote the book of Mark chapter 12 verse 6.
    Answer: Having yet therefore one son, his wellbeloved, he sent him also last unto them, saying, They will reverence my son.
  20. Question#: 20 Type: Quotation Question Question: Quote the book of Matthew chapter 13 verse 35.
    • Answer: That it might be fulfilled which was spoken by the prophet,
    • saying, I will open my mouth in parables; I will utter things which have
    • been kept secret from the foundation of the world.