NCDA

Card Set Information

Author:
Anonymous
ID:
267201
Filename:
NCDA
Updated:
2014-03-20 03:06:17
Tags:
NCDA
Folders:
NCDA
Description:
NCDA
Show Answers:

Home > Flashcards > Print Preview

The flashcards below were created by user Anonymous on FreezingBlue Flashcards. What would you like to do?


  1. Which command would you use
    to verify that the iSCSI service is running?

    A.
    iscsi protocol

    B.
    iscsi service

    C.
    iscsi show

    D.
    iscsi status
    Ans. D
  2. Identify the two commands that could be entered on the
    SnapMirror destination storage system.
    (Choose two.)

    A.
    snapmirror resync

    B.
    snapmirror release

    C.
    snapmirror initialize

    D.
    options snapmirror.access on
    Ans. A and C
  3. Which option of the snap restore command allows you to
    specify a different directory, as long as
    the directory already exists?

    A.
    snap restore -c

    B.
    snap restore -d

    C.
    snap restore -r

    D.
    snap restore s
    Ans. C
  4. A volume is SnapMirrored hourly. You revert the volume
    using a snapshot that was created two
    days ago. Which command continues the relationship?

    A.
    SnapMirror initialize

    B.
    SnapMirror quiesce

    C.
    SnapMirror resume

    D.
    SnapMirror resync

    E.
    SnapMirror update
    Ans. D
  5. When you are setting up SnapMirror, which three are
    replication pre-requisites? (Choose three.)

    A.
    The source volume must be offline.

    B.
    SnapMirror must be licensed for each storage system.

    C.
    If you are replicating a volume, you must create a restricted volume to be used
    as the
    SnapMirror.

    D.
    The capacity of the SnapMirror destination must be greater than or equal to the
    capacity of the
    source destination volume.
    Ans. B, C and D
  6. Which three statements are
    true when using SnapRestore? (Choose three.)

    A.
    The volume must be online.

    B.
    SnapRestore must be licensed before you can use it.

    C.
    The snap restore enable on option must be enabled.

    D.
    The volume to be reverted must not be a SnapMirror destination mirror.
    Ans. A, B and D
  7. Which objects can be
    restored by a single SnapRestore command? (Choose three)

    A.
    file

    B.
    LUN

    C.
    qtree

    D.
    volume

    E.
    directory
    Ans. A, B and D
  8. Which three are
    pre-requisites for using SnapRestore? (Choose three.)

    A.
    The volume to be reverted must be offline.

    B.
    The volume to be reverted must not be a SnapMirror destination.

    C.
    You must enter the SnapRestore license code before you can use it.

    D.
    Snapshot copies must exist on the storage system so that you can select a
    snapshot for the
    reversion.
    Ans. B, C and D
  9. Which command or procedure
    would you use to undo a volume SnapRestore operation?

    A.
    snap restore -r vol

    B.
    snap revert -s vol

    C.
    snap restore undo vol

    D.
    You cannot undo a SnapRestore operation at the volume level.
    Ans. D
  10. What happens after you use
    SnapRestore to revert a volume to a specific snapshot?

    A.
    You must bring the volume back online.

    B.
    The storage system automatically performs a snapshot for that volume.

    C.
    The Snapshot copies that are older than the snapshot you used are deleted.

    D.
    The Snapshot copies that are more recent than the snapshot you used are
    deleted.
    Ans. D

What would you like to do?

Home > Flashcards > Print Preview