The flashcards below were created by user Alihamad on FreezingBlue Flashcards.

1. 2x ? =10

A) 2
B) 3
C) 5
D) 4
C) 5

Description:

2+2+2+2+2=10
1, 2, 3 ,4 , 5

(10 ÷ 2)= 5
(this multiple choice question has been scrambled)
2. 4 x ? = 8

A) 2
B) 4
C) 6
D) 8
A) 2

Description:

4+4 =8
1, 2

(8 ÷ 4)=2
(this multiple choice question has been scrambled)
3. ? x 2 = 18

A) 8
B) 9
C) 6
D) 4
C) 9

Description:

2+2+2+2+2+2+2+2+2=18
1 ,2 , 3, 4 , 5, 6, 7, 8, 9

(18 ÷ 2) = 9
(this multiple choice question has been scrambled)
4. Mrs. Jackson knite 15 hats and puts an equal number of hats on each of 5 shelves?
15  ÷ 5 = ?

a)3
b)4
c)5
d)6
Use the multiplication table to find the quotient.

• Description:
• 5 x ? =15
• 5+5+5= 15
• 1, 2, 3
•
• 5x 3=15 and
• 15 ÷ 5=3
• So the correct answer is:
• c) 5
5. 7 x 8 =?

A) 65
B) 30
C) 35
D) 56
D) 56

Description:
8+8+8+8+8+8+8= 56
1, 2, 3 , 4 ,5, 6, 7

(56  ÷ 8 )= 7
(this multiple choice question has been scrambled)
6. 8x 6= ?

A) 84
B) 46
C) 48
D) 64
C) 48

Description:
8+8+8+8+8+8= 48
1, 2, 3, 4,  5, 6

(48  ÷ 8) =6
(this multiple choice question has been scrambled)
7. 76+67+22=?

A) 186
B) 156
C) 165
D) 162
C) 165

Description:
(76+67)+ 22=?
(143)  + 22=?
143+ 22     = 165
(this multiple choice question has been scrambled)
8. 3 x2 x ? = 48

a) 6
b) 7
c) 5
d) 8
• Description:
• (3x 2)x? = 48
•   (6)  x ? = 48

• 48  ÷ 6 = ?
•             = 8
• 6+6+6+6+6+6+6+6= 48
• 1, 2, 3 , 4, 5, 6, 7,  8

d) 8
9. James made an array with rows of 9 tiles. Choose the number sentence that shows how many tiles are in the array.
A) 3+9 =12
B) 9 -3 =6
C) 3 x 9=27
D) 9 ÷3 =3
C) 3 x 9 =12

Description:

James made an array of 3 rows
each row has 9 tiles.

To solve this we will:
multiply the number of rows by the number of tiles.
so, 3 rows x 9 tiles = 27
(this multiple choice question has been scrambled)
10. Paula had \$ 1.36. Her aunt gave her \$ 5.25 for her birthday. How much money does Paula have now?

A) \$3.89
B) \$6.51
C) \$5.61
D) \$6.61
D) \$6.61

Description:
\$1.36
+ \$5.25
--------
=  6.61
(this multiple choice question has been scrambled)
11. 9x8=?

A)81
B)27
C)72
D)17
C)72

Description:
9+ 9+9+9+9+9+ 9+9=72
9,18,27,36,45,54,63,72
(this multiple choice question has been scrambled)
12. 0x4=?

A)1
B)4
C)0
D)40
C)0
(this multiple choice question has been scrambled)
13. 387+132+155=?

A)476
B)764
C)674
D)746
C)674

Description:

(387+132)+155=?
(519)     +155=674
(this multiple choice question has been scrambled)
14. \$ 10.00 - \$ 5.69=?

A) \$4.31
B) \$3.41
C) \$10.569
D) \$15.96
A) \$4.31

Description:

10.00
-  5.69
-----------
=04.31
(this multiple choice question has been scrambled)
15. Akiko bought 3 sandwiches. Each sandwich cost \$ 4. how much did she spend for the sandwiches?

A)\$1
B)\$7
C)\$21
D)\$12
D) \$12

Description:

she bought 3 each one by 4\$,
So, 3 multiply 4= 12
(this multiple choice question has been scrambled)
16. There were 8 people on the bus. when the bus got to the mall, there were 36 people on it. which of the following could be used to find how many more people got on the bus?

A) 36÷8
B) 36-8
C) 36x8
D) 36+8
B) 36-8

Description:
there were 8 people in the bus, after the Mall they became 36 people. that mean 28 people more got on the bas .
(this multiple choice question has been scrambled)
17. 3,538
+1,896
----------
= ?

A)2,642
B)1,642
C)2,538
D)1,896
B) 1,642
(this multiple choice question has been scrambled)
18. 125
+291
-------
= ?

A)391
B)166
C)416
D)146
C) 416
(this multiple choice question has been scrambled)
19. 345
-   77
-----------
= ?

A)277
B)422
C)268
D)168
C)268
(this multiple choice question has been scrambled)
20. 622
- 404
--------
=  ?
A) 218
B) 244
C) 144
D) 1026
A) 218
(this multiple choice question has been scrambled)
21. 18  ?  5 =13

A) ÷
B) -
C) x
D) +
B) -

Description:

18- 5=13
(this multiple choice question has been scrambled)
22. 16 ?  8 =2

A) +
B) x
C) ÷
D) -
C) ÷

Description:

16 ÷ 8 =2,
So, 8+8=16
(this multiple choice question has been scrambled)
23. 3 ? 2 =6

A) x
B) ÷
C) +
D) -
A) x
(this multiple choice question has been scrambled)
24. 15 - 7 = 4  ? 4

A)÷
B)-
C)+
D)x
C) +

Description:

(15-7) = 4 ? 4
(8)    = 4?  4
8    = (4+4)
8    =   8
(this multiple choice question has been scrambled)
25. Khalid wants to trade in his 60 nickels for quarters. How many quarters can he get?

A) 10 quarters
B) 12 quarters
C) 30 quarters
D) 8   quarters
B) 12 quarters

Description:

* each 1 nickel   = 5 pennies
* each 1 quarter = 5 nickels
* each 1 dollar   = 4 quarters
* each 1 dollar   = 100 pennies
So,
He has 60 nickels,
60 nickels  multiply 5 =300 pennies
300 pennies = 3 dollars
3 dollars multiply by 4 = 12 quarters
(this multiple choice question has been scrambled)
 Author: Alihamad ID: 274391 Card Set: Grade -3 Updated: 2014-05-15 06:30:38 Tags: Math unit 13 Folders: Unit-13 Description: Mixed Review and Test Prep Show Answers: