Math Prep. test

Card Set Information

Author:
Alihamad
ID:
303510
Filename:
Math Prep. test
Updated:
2016-10-14 07:58:55
Tags:
unit 28
Folders:
G-4 Math
Description:
prep. test for G-4 unit 28-30
Show Answers:

Home > Flashcards > Print Preview

The flashcards below were created by user Alihamad on FreezingBlue Flashcards. What would you like to do?


  1. 40 X 743 = N

    a) N= 28,120
    b) N= 28,700
    c) N= 29,620
    d) N = 29,720
    d) 29, 720

    • Descriptions:
    •  
    •   11 
    •   743
    •     40 X
    • ---------
    •    000
    • 2972
    • -------
    • 29720
    • =29,720
  2. 62 
    X69
    ------
    = ?
    a) 4,378
    b) 4,368
    c) 4,278
    d) 4,168
    c) 4,278


    • Descriptions:
    •   1
    •   1
    •   62
    • x 69
    • ------
    •  558
    • 372 
    • ------
    • =4,278
  3. $ 9.74
    X    67
    --------
    = ?
    a) $ 642.58
    b) $ 644.58
    c) $ 652.58
    d) $ 654.58
    c) $ 652.58

    • Descriptions:
    •  42
    •  54 2
    •   9.74
    •    x67
    • ------
    •   6818
    • 5844
    • --------
    • 652.58
  4. Missing Addends

    9 + ? = 15

    Answer:
    A) 4
    B) 6
    C) 7
    D) 8
    B)

    Description:
    9+ 6 = 15
    (this multiple choice question has been scrambled)
  5. Missing Addends
    ? + 8 = 21

    Answer:
    A) 13
    B) 9
    C) 10
    D) 15
    A)

    Description:
    13+ 8 = 21
    (this multiple choice question has been scrambled)
  6. Math Idea:
    you can find a value of an expression by replacing the  ( ??????) with a number and using that (?????) to compute the result.
    Answer:
    A) ( Number), ( value)
    B) (Variable), ( number)
    C) (value), ( variable)
    D) (variable), ( value)
    B) (variable), (number)

    Description:

    You can find a value of an expression by replacing the  ( Variable) with a number and using that (number) to compute the result.
    (this multiple choice question has been scrambled)
  7. Sara had 15 apples in a basket. Some were eaten, 7 were remain.

    Let a = the number of apples eaten.

    apples in a basket            apples eaten

              ↡                                  ↡
             15              -                  a                 
    Expression: 15 - a =7, find  a=?

    answer:
    a) 7
    b) 8
    c) 9
    d) 10
    • b) 8
    • Description:

    • 15 - a =7
    • a= 8
  8. write a problem for the equation. State what the variable ( n) represents.

    31 - n = 20
    a) 10
    b) 9
    c) 12
    d) 11
    • answer:
    • d) 11

    • Description:
    • n = 31 - 20 = 11
    • 31 - 11= 20
    • so, n = 11
  9. write a problem for the equation. State what the variable ( n) represents.
    (6+n) - 4=17
     n=?
    a) 15
    b) 17
    c) 13
    d)18
    • answer:
    •  a) 15

    • description:
    • (6+ n) - 4 = 17
    • (6+n) - 17= 4
    •  (21) - 17 = 4
    • so, (21 -6)= 15

    • (6 +15) - 4 = 17
    •    (21) -   4 = 17
    •  
    • n= 15
  10. in which number does the digit 6 have greatest value?

    a) 56,953
    b) 2,560,333
    c) 36,531,228
    d) 4,523,635,200
    • answer:
    • c) 36,531,228

    description:

    •        ⇩
    •            56,953
    •       2,560,333
    •      36,531,228
    • 4,523,635,200
  11. which of the numbers 5,8 ,10 is the solution of the equation?
    a) 9 +n= 17
    b) n- 2 = 9
    c) n + 7 =13
    d) 11 - n =3
    • answer:
    • c) 8 + 7 =13
  12. the young boy threatened to run away from home, but his mother knew he was.......... .

    a: plagiarizing
    b: suppressing
    c: frank
    d: bluffing
    • answer:
    • d: bluffing
  13. thinking quickly, the boy ......... a story about finding the toy he had stolen.

    a: relied
    b: plagiarized
    c: obvious
    d: fabricated
    answer:

    d: fabricated
  14. the author was furious when he found out that another person had....... his work.

    a: bluffed
    b: plagiarized
    c: relied
    d: fabricated
    • answer:
    • b: plagiarized
    • d: fabricated
  15. what the meaning of : genuine ?

    a: fair
    b: real
    c: easy to see
    d: bluff
    • answer:
    • b: real
  16. to tell a false story:............

    a: rely
    b: frank
    c: fabricated
    d:genuine
    answer:

    c: fabricated
  17. ........... , anyone who makes copies of music without permission it stealing.
    a: fairly
    b: honestly
    c: dependably
    d: sincerely
    answer:

    b: honestly
  18. artists' organization have called on the government of other countries to ........ this type of theft.

    a: copy
    b: trust
    c: end
    d: favor
    • answer:
    • c: end
  19. the issues are so complex that even people of ........ can find themselves in difficult situation.
    a: strong character
    b: fair
    c: fool
    d: trust
    answer:

    a: strong character
  20. intellectual property is something created using one's mind.


    a: true
    b: falls
    • answer:
    • b: falls
  21. copyright laws give writers legal ownership of their work.

    a; true  
    b: falls
    answer:

    a; true
  22. a person who is always expected to be impartial.

    a: referee
    b: lawyer
    c: friend
    d: parent
    answer:

    a: referee
  23. something that a person of integrity would most likely do.

    a: report a crime
    b: plan a crime
    c: commit a crime
    d: ignore a crime
    answer:

    a: report a crime
  24. 4 x 4 equal .....

    a: 4²
    b: 4x2
    c: 16
    d:4³
    • answer:
    • a: 4²
    • c: 16
  25. 3x3x3 =

    a: 3²
    b: 3x 3³
    c: 3³
    d: 3¹
    • answer:
    • c: 3³
  26. 2²x 3³x 5²=

    a: (2x2) x (3x3)x (5x2)
    b: (4) x (27) x (25)
    c: 2700
    d: (2x2) x ( 3x3x3) x ( 5x5)
    • answer:
    • b: (4) x (27) x (25)
    • c: 2700
    • d: (2x2) x ( 3x3x3) x ( 5x5)

What would you like to do?

Home > Flashcards > Print Preview