Project +

Card Set Information

Author:
rkrouse
ID:
305304
Filename:
Project +
Updated:
2015-08-11 09:05:45
Tags:
PK0 003
Folders:

Description:
Project +
Show Answers:

Home > Flashcards > Print Preview

The flashcards below were created by user rkrouse on FreezingBlue Flashcards. What would you like to do?


  1. QUESTION 101 The project is behind schedule. A project team member has analyzed the work performance information and has not created the weekly status update because they are uncertain when the update should be completed. Which of the following documents should the team member consult? 
    A. Communication plan 
    B. Risk plan 
    C. Scope plan 
    D. Quality plan
    Correct Answer:
  2. QUESTION 102 
    All of the following are included in a project closure report EXCEPT: 
    A. the transition plan for the project 
    B. final team member performance reviews 
    C. the earned value analysis 
    D. the post-mortem analysis
    Correct Answer: C
  3. QUESTION 103 
    A new project manager is beginning work on a high profile project with a budget of $3.2 million. The project manager has not spoken directly to the IT department regarding the necessary hardware for this project. The project manager has determined, based on past experience, that it will not be necessary to purchase additional servers for the project. This is an example of which of the following? 
    A. Constraints 
    B. Standards compliance 
    C. Acceptance criteria 
    D. Assumptions
    Correct Answer: D
  4. QUESTION 104 
    During project execution, the cost management plan would be used to: 
    A. ensure that resources are compensated fairly 
    B. schedule resources for each phase of the project 
    C. identify costs that were not previously identified 
    D. determine if variances exceed a defined threshold
    Correct Answer: D
  5. QUESTION 105 
    The project has an AC of $5,000. Which of the following would be used to determine the budget needed to complete the project? 
    A. ETC 
    B. PV 
    C. BAC 
    D. EAC
    Correct Answer:
  6. QUESTION 106 
    A project manager has been assigned two team members who do not get along. On past projects they have proven very difficult to work with and are often at odds with one another. Which of the following conflict resolution techniques would be BEST to address this? 
    A. Forcing 
    B. Avoiding 
    C. Confronting 
    D. Compromising
    Correct Answer: C
  7. QUESTION 107 
    After final acceptance, which of the following would the project manager use to assess the strengths and weaknesses of the project? 
    A. Post-project review 
    B. Transition plan 
    C. Project kick-off meeting 
    D. Quality analysis
    Correct Answer:
  8. QUESTION 108 
    A project manager is receiving many requests for changes to a project. Which of the following did the project manager fail to complete? 
    A. Proper project team selection 
    B. Subject Matter Expert (SME) solicitation 
    C. Milestone scheduling 
    D. Stakeholder analysis
    Correct Answer: D
  9. QUESTION 109 
    A project manager added some experienced team members to work on certain project activities in conjunction with inexperienced team members because the project is behind schedule. Which of the following BEST describes the technique the project manager is using? 
    A. Schedule optimization 
    B. Fast tracking 
    C. Resource management 
    D. Crashing
    Correct Answer: D
  10. QUESTION 110 
    A project manager is working with a large team on an important project. Many of the team members work remotely. The project manager requires each team member to submit weekly status reports at a certain time each week. One team member consistently submits late status reports. Which of the following should the project manager consider FIRST? 
    A. Time zones for various work locations 
    B. Necessity of weekly status reports 
    C. Format of the status report 
    D. Past performance reviews of the team member
    Correct Answer:
  11. QUESTION 111 
    To determine the MOST likely estimate for the length of project activities, a project manager would use which of the following? 
    A. PERT 
    B. Gantt chart 
    C. WBS Dictionary 
    D. SPI
    Correct Answer:
  12. QUESTION 112 
    A project manager has received a written request to make a large change to one of the project deliverables. Which of the following would be the FIRST step taken after analyzing the impact? 
    A. Crash the schedule to implement the change. 
    B. Update the risk register with the appropriate change. 
    C. Present the stakeholders with possible courses of action. 
    D. Update the appropriate project plan to reflect impact.
    Correct Answer: C
  13. QUESTION 113 
    As a project nears completion, the project manager finds out that several key members of the project team have been reassigned to other projects. If the scope and schedule of the project stay the same which of the following will change? 
    A. Cost 
    B. Quality metrics 
    C. Key Performance Indicators (KPIs) 
    D. Work performance
    Correct Answer:
  14. QUESTION 114 
    A project manager sits down to discuss with team members the strengths and weaknesses of a project. This is BEST described as: 
    A. managing stakeholder expectations 
    B. post-project review 
    C. work performance review 
    D. human resource management
    Correct Answer: B
  15. QUESTION 115 
    Which of the following tools is based on the 80-20 principle? 
    A. Histograms 
    B. Pareto chart 
    C. Run charts 
    D. Ishikawa diagram
    Correct Answer: B
  16. QUESTION 116 Which of the following should the project charter include? A. A risk register B. A project description C. A post-mortem analysis D. An issues log
    Correct Answer: B
  17. QUESTION 117 A project manager has noted that a vendor is providing a poor quality product. The vendor states that its products meet the quality standards outlined in the current contract. Which of the following documents outline the contractual requirements? A. The statement of work (SOW) B. The milestone schedule C. The request for proposal (RFP) D. The work breakdown structure (WBS)
    Correct Answer:
  18. QUESTION 118 A project manager learns that a key staff member is making unauthorized product changes. How will this impact the project? A. Quality standards will improve B. Scope creep will occur C. Risks will decrease D. Acceptance testing will decrease
    Correct Answer: B
  19. QUESTION 119 A key stakeholder changed the specifications and the testing criteria for the product. The finished product was defective and unacceptable to the customer. A post-mortem analysis is performed to: A. assess responsibility for the failure of the project B. document the reasons for the failure of the project C. accept the cost figures from the project D. release the resources associated with the project
    Correct Answer: B
  20. QUESTION 120 Which of the following is the MOST likely reason projects fail to satisfy stakeholder expectations? A. Lack of technology B. Lack of planning C. Lack of resources D. Lack of quality
    Correct Answer: B
  21. QUESTION A project manager has noticed low attendance at weekly meetings for a new project. Which of the following can the project manager do to improve meeting attendance? A. Cancel the meetings because of a lack of attendance. B. Address all issues as they arise during the meeting. C. Start and end the meetings on time. D. End the meetings when all topics have been discussed.
    Correct Answer: C
  22. QUESTION 122 An effective scope statement should answer which of the following  QUESTIONs? A. What are the project deliverables? B. Who will be the team members? C. How much work is required? D. How will risks be avoided?
    Correct Answer:
  23. QUESTION 123 The greatest amount of conflict occurs in which of the following team development stages? A. Storming B. Performing C. Norming D. Forming
    Correct Answer:
  24. QUESTION 124 Which of the following documents is used as an input to project scope development? A. Risk register B. Roles and responsibilities assignment matrix C. Project charter D. Work Breakdown Structure (WBS)
    Correct Answer: C
  25. QUESTION 125 A network diagram for a project indicates that the earliest the project team can start Activity #1 is the beginning of week eight. The earliest the project team can finish Activity #1 is the end of week ten. The earliest the project team can finish Activity #2 is the end of week eight. Which of the following is the earliest the entire project can be finished? A. The end of week eighteen. B. The end of week eight. C. The end of week ten. D. Beginning of week ten.
    Correct Answer: C
  26. QUESTION 126 Which of the following determines the minimum and maximum acceptable values of process variation? A. Project budget B. Quality metric C. Control limit D. Cost baseline
    Correct Answer: C
  27. QUESTION 127 The project sponsor is very disappointed by the status update given to senior management. The status report contained very detailed information about specific project tasks. Which of the following communication barriers is this an example of? A. Technology B. Language C. Cultural D. Hierarchical
    Correct Answer: D
  28. QUESTION 128 Which of the following conflict resolution techniques is described as having conflicting parties each give something up and be partially satisfied so they can come to an agreement? A. Forcing B. Compromising C. Smoothing D. Avoiding
    Correct Answer: B
  29. QUESTION 129 Which of the following conflict resolution techniques is described as having one of the conflicting parties not deal with the problem? A. Negotiating B. Compromise C. Smoothing D. Avoiding
    Correct Answer: D
  30. QUESTION 130 Although there is a difference of opinion among several team members, the project manager??? authority is used to keep the project moving forward. Which of the following conflict resolution techniques is being used by the project manager? A. Forcing B. Avoiding C. Negotiating D. Confronting
    Correct Answer:
  31. QUESTION Which of the following is the BEST tool to determine which causes have the largest impact on a process? A. Pareto chart B. Gantt chart C. Run chart D. Ishikawa diagram
    Correct Answer:
  32. QUESTION 142 Which of the following would MOST likely be used as input to the project scope statement? A. Project acceptance criteria B. Risk register C. Work Breakdown Structure (WBS) D. Quality metrics
    Correct Answer:
  33. QUESTION 143 A project manager has decided to increase the number of resources working on critical path activities. This is an example of: A. rolling wave planning B. resource leveling C. fast tracking D. crashing
    Correct Answer: D
  34. QUESTION 144 A change request has been approved to decrease the project schedule by thirty days without altering the scope of the project. Which of the following will MOST likely occur as a result? A. The amount of resources on the project will decrease. B. The quality of the project will increase. C. The cost of the project will increase. D. The quality of the project will decrease.
    Correct Answer: C
  35. QUESTION 145 A project manager has identified a positive threat to the project and wants to ensure the event occurs. This is an example of which of the following risk response strategies? A. Exploit B. Mitigate C. Enhance D. Share
    Correct Answer:
  36. QUESTION 146 A project manager has identified a positive threat to the project and wants to increase the impact of the event. This is an example of which of the following risk response strategies? A. Mitigate B. Enhance C. Share D. Exploit
    Correct Answer: B
  37. QUESTION 147 A team member notifies the project manager about a new technology that will increase the quality of a deliverable and lower the manufacturing cost. Which of the following is the FIRST action the project manager should take? A. Notify project stakeholders. B. Complete a change request form. C. Conduct an emergency status meeting. D. Purchase the new technology.
    Correct Answer: B
  38. QUESTION 148 A project manager has a change request from a key stakeholder. Which of the following is the FIRST action the project manager should take? A. Analyze the impact of the request. B. Discuss the request with the project sponsor. C. Send the request to the change control board. D. Inform the project team of the possible change.
    Correct Answer:
  39. QUESTION 149 Which of the following would document any extended support for the final project deliverables? A. Procurement plan B. Transition plan C. Communications plan D. Quality plan
    Correct Answer: B
  40. QUESTION 150 Which of the following steps must be achieved to validate a project? A. Stakeholder approval B. Communication plan C. Project charter D. Feasibility study
    Correct Answer: D
  41. QUESTION Two SMEs disagree with the designed plan for a particular component. The project will be delayed if the plan is not approved today. The project manager demands the SMEs work together to incorporate their modifications by the close of business today. Which of the following resolution techniques was used? A. Negotiating B. Forcing C. Smoothing D. Compromise
    Correct Answer: B
  42. QUESTION 152 A project manager has been informed that a project deliverable must be completed by September 1st. Which of the following BEST describes this situation? A. Project assumption B. Project constraint C. Project risk D. Acceptance criteria
    Correct Answer: B
  43. QUESTION 153 Which of the following are characteristics of a project? (Select TWO). A. Temporary B. Ongoing C. Unique D. Repetitious E. Contains multiple objectives
    Correct Answer:C
  44. QUESTION 154 Which of the following statements BEST describes the project sponsor? A. They actively participate during the project. B. They have an active interest in the project??? outcome. C. They have an impact on the process. D. They attend the weekly team meetings.
    Correct Answer: B
  45. QUESTION 155 When performing risk analyses, which of the following areas are the MOST closely examined? (Select TWO). A. Environment B. Schedule C. Cost D. Leadership E. Quality
    Correct Answer: BC
  46. QUESTION 156 During the execution stage, the project manager learns that a team member has resigned from the company. The project manager determines that there are no existing qualified team members available to fill the vacancy. Which of the following should the project manager do FIRST? A. Review the staffing plan. B. Outsource the position. C. Delay the scheduled delivery date. D. Remove the tasks from the WBS.
    Correct Answer:
  47. QUESTION 157 A project manager is finding that stakeholders are not up-to-date on the project status. When determining how to correct the problem, the project manager should FIRST review which of the following documents? A. Responsibility matrix B. Statement of Work (SOW) C. Issue log D. Communications plan
    Correct Answer: D
  48. QUESTION 158 The project manager should officially release team members: A. when the resource manager requests return B. during project closure process C. as soon as the resource??? assigned tasks are complete D. at the end of the executing phase
    Correct Answer: B
  49. QUESTION 159 Midway during a project, the sponsor tells the project manager to cancel the project. The project manager should: A. call the project manager??? manager and request an immediate transfer to a new contract B. confirm with the customer that the project should be stopped C. send a sponsor change request to the change control board D. begin a full contract closure process
    Correct Answer: D
  50. QUESTION 160 A large increase in the price of a critical component threatens to increase the project costs significantly and the current vendor will not renegotiate. Which of the following should the project manager do NEXT? A. Provide a change order to the customer. B. Continue the project according to the schedule. C. Return to the qualified sellers list. D. Ask the project sponsor for more money.
    Correct Answer: C
  51. QUESTION There is a high probability of a needed resource becoming unavailable. The project manager determines the impact to be low; therefore, the MOST likely response to the identified risk is to: A. accept it B. avoid it C. minimize it D. mitigate it
    Correct Answer:
  52. QUESTION 162 It is important to check the project scope with all stakeholders because it: A. creates a professional working environment B. is easier to get invoices processed C. helps the team members get along better D. facilitates acceptance from all people affected
    Correct Answer: D
  53. QUESTION 163 An organization can initiate a project charter by: A. approving change requests B. defining the business requirements C. tracking team member performance D. identifying the risk response plans
    Correct Answer: B
  54. QUESTION 164 To validate a project, it would be important to: A. identify the key stakeholders B. analyze the CPI C. define the quality metrics D. recommend corrective actions
    Correct Answer:
  55. QUESTION 165 A project scope document should include which of the following items? (Select TWO). A. Cost control B. Continuous service improvements C. Key performance indicators D. Detailed objectives E. Risk management plan
    Correct Answer: CD
  56. QUESTION 166 Which of the following tools can be used to estimate the number of resources required to complete a project? (Select TWO). A. Project management software B. Expert judgment C. Monte Carlo analysis D. Risk assessment E. Quality checklist
    Correct Answer:B
  57. QUESTION 167 A stakeholder asks a project manager to cut costs by lowering the quality of the finished product. Which of the following should the project manager do NEXT? A. Communicate the change to the project resources. B. Ask the stakeholder to submit a change request. C. Revise the project scope statement. D. Crash the schedule.
    Correct Answer: B
  58. QUESTION 168 Which of the following may have a significant adverse impact upon the successful completion of an international project? (Select THREE). A. Time zones B. Travel costs C. Co-location of resources D. The project plan E. Scheduled vacations F. Language barriers
    Correct Answer:BF
  59. QUESTION 169 During the initial project planning process, which of the following is MOST important to consider when completing a project for a regulated entity? A. The influence of standards compliance. B. The influence of skilled resources. C. The influence of the task assignments. D. The influence of project peer review regulations.
    Correct Answer:
  60. QUESTION 170 The stakeholders have asked for numerous changes to the project plan document. In order to effectively track all of the changes, the project manager should mandate: A. using an issues log B. a review of all documents by the change control board C. version control D. creating quality metrics
    Correct Answer: C
  61. QUESTION A stakeholder asks the project manager to finish a project early. The project manager should ask the stakeholder to FIRST: A. speak to the other stakeholders to get their opinion B. complete a change request form C. speak to the project sponsor D. consider how this might impact the quality of the product
    Correct Answer: B
  62. QUESTION 172 A project manager should inform the key stakeholders of the risks involved if which of the following changes are approved for a project? (Select THREE). A. Change management B. Quality C. Technology D. Resources E. Time F. Cost
    Correct Answer: BEF
  63. QUESTION 173 In which of the following project organizations would the project management be handled by a marketing manager? A. Matrix B. Balanced C. Projectized D. Functional
    Correct Answer: D
  64. QUESTION 174 Which of the following are inputs to a risk matrix? (Select TWO). A. Resource to which the risk is assigned. B. Contingency plan. C. Identifying if the risk can be assumed by another party. D. Type of risk. E. Costs associated with the risk.
    Correct Answer: BD
  65. QUESTION 175 At which of the following phases would a project manager initially identify available resources required to perform tasks? A. Planning B. Monitoring C. Initiating D. Execution
    Correct Answer:
  66. QUESTION 176 Which of the following tools would a project manager use to show task dependencies? A. Project plan B. Pareto chart C. Gantt chart D. PERT analysis
    Correct Answer: C
  67. QUESTION 177 Which of the following is the BEST tool to use for estimating project costs? A. Vendor estimates B. Historical documents C. Expert judgment method D. Project team members
    Correct Answer: B
  68. QUESTION 178 The project stakeholders have approved a number of critical changes. Which of the following documents should be updated and/or included in the project folder for audit purposes? (Select TWO). A. Statement of Work (SOW) B. Project charter C. Change management form D. Status report E. Project schedule
    Correct Answer: CE
  69. QUESTION 179 Which of the following is the lowest level of work within a WBS? A. Work package B. Cost analysis C. Work activities D. Phase
    Correct Answer:
  70. QUESTION 180 Which of the following items represents potential inputs to the project charter? (Select THREE). A. Cost Performance Index (CPI) B. Statement of Work (SOW) C. Customer contract D. Work Breakdown Structure (WBS) E. Bill of Materials (BOM) F. Stakeholder expectations
    Correct Answer: BCF
  71. QUESTION A WBS dictionary: A. is a granular hierarchical breakdown of the work to be undertaken by the project team, to meet the objectives of the project B. provides a description of all of the components of a WBS, and a brief summary of its SOW, scope and deliverables C. allocates the WBS components to appropriate teams or named individuals within teams D. describes how a project will be decomposed into smaller, manageable subprojects or work packages
    Correct Answer: B
  72. QUESTION 182 Information gathering resources for an initial risk assessment for a project include. (Select THREE) A. precedence diagramming method B. SWOT analysis C. brainstorming D. crashing E. delphi technique F. critical chain method
    Correct Answer: BCE
  73. QUESTION 183 During the execution phase of a large scale project, a new stakeholder is identified that has vital information that could impact the completion of the project. Which of the following is the FIRST activity the project manager should undertake? A. Call a meeting of the key stakeholders to introduce the new stakeholder and discuss the new input/requirements. B. Halt the project immediately; accept any changes requested by the new stakeholder once all current stakeholders have been informed. C. Discuss the new stakeholder??? inputs/requirements with the project sponsor and take advice on the consequent actions. D. Request that the new stakeholder raise an urgent change request for authorization to change the scope of the project and submit it via the documented change request procedure.
    Correct Answer:
  74. QUESTION 184 All of the following are found in the project scope document EXCEPT: A. scheduled milestones B. defined risks C. constraints D. WBS
    Correct Answer: D
  75. QUESTION 185 The value of the EV is $65,000, and the value of the AC is $40,000. Which of the following is the correct monetary value for the CV? A. $25,000 B. $65,000 C. -$65,000 D. $105,000
    Correct Answer:
  76. QUESTION 186 An ongoing project has a CV of $15,000 and an EV of $45,000. Which of the following represents the project??? AC? A. .33 B. 3 C. $30,000 D. $60,000
    Correct Answer: C
  77. QUESTION 187 Which of the following represents an ongoing project with a CPI equal to .9? A. AC is $90,000; EV is $100,000 B. CV is $10,000; AC is $100,000 C. CV is $10,000; EV is $100,000 D. EV is $90,000; AC is $100,000
    Correct Answer: D
  78. QUESTION 188 Which of the following conclusions can be drawn when a project has a CPI of 1.2? A. The project is taking longer than the estimated schedule. B. The project is costing less than the estimated budget. C. The project is taking less time than the estimated schedule. D. The project is costing more than the estimated budget.
    Correct Answer: B
  79. QUESTION 189 Which of the following circumstances requires a project closure? (Select TWO). A. The project deliverables are not meeting quality standards. B. The project progresses beyond the scheduled end date. C. The project is over the allotted budget. D. The project activities and deliverables are completed. E. The project has been cancelled.
    Correct Answer: DE
  80. QUESTION 190 Which of the following project phases includes the transition plan? A. Executing B. Closing C. Planning D. Monitoring / Controlling
    Correct Answer: B
  81. QUESTION Which of the following would be included in the project transition plan? A. Specifications used for quality control measurements. B. Comparison of project deliverables with organizational strategic goals. C. Maintenance responsibilities of the project deliverables. D. Analysis of the project expenditures.
    Correct Answer: C
  82. QUESTION 192 Which of the following would be included in a project scope document? (Select TWO). A. Project constraints B. WBS dictionary C. Project assumptions D. Project charter E. Work Breakdown Structure (WBS)
    Correct Answer:C
  83. QUESTION 193 Which of the following would be the BEST tool to estimate activity time durations? A. Gantt chart B. CPM C. Estimating model D. PERT
    Correct Answer: D
  84. QUESTION 194 Which of the following is a function of the change control board? A. Responsible for creating the work packages in the work breakdown structure (WBS). B. Responsible for reviewing change requests to determine if additional analysis is required. C. Responsible for updating the project sponsor on all changes that occur during the project. D. Responsible for making changes to high level projects.
    Correct Answer: B
  85. QUESTION 195 Which of the following is a result of an approved change request? A. Update the project charter to reflect the approved change request. B. Update the project plan to reflect the approved change request. C. Update the issues log for review during project closure. D. Ensure no further action is required by the change request board.
    Correct Answer: B
  86. QUESTION 196 Which of the following is a FINAL step when closing an approved change request? A. Notify the executive steering committee of the approved changes. B. Notify the project sponsor affected by the approved change. C. Notify the project manager of the approved changes. D. Notify all members of the project team that the changes have been approved.
    Correct Answer: D
  87. QUESTION 197 Which of the following is an example of withdrawal? A. Withdrawal is considered an avoidance technique. B. Withdrawal is a way of confronting a problem to find the best solution. C. Withdrawal is considered a win-win situation. D. Withdrawal is considered a win-lose situation.
    Correct Answer:
  88. QUESTION 198 How is the critical path method (CPM) determined? A. The longest path in the network diagram and the earliest and latest date an activity can be started. B. The longest path in the network diagram and the earliest and latest date an activity can start and be completed. C. The shortest path in the network diagram and the earliest and latest date an activity can start and be completed. D. The longest path in the network diagram and the earliest and latest date an activity can be completed.
    Correct Answer: B
  89. QUESTION 199 Under which of the following organization structures do subject matter experts (SMEs) comprise an independent project team that reports solely to a project manager? A. Traditional B. Strong matrix C. Projectized D. Weak matrix
    Correct Answer: C
  90. QUESTION 200 A team member reports that another team member is difficult to work with. The project manager agrees to address these concerns at a later date. This is an example of which of the following conflict resolution methods? A. Avoiding B. Forcing C. Compromise D. Smoothing
    Correct Answer: D
  91. QUESTION Which of the following risk management strategies is being applied when a project manager purchases insurance to address a perceived risk event? A. Transfer B. Mitigation C. Acceptance D. Avoidance
    Correct Answer:
  92. QUESTION 202 Which of the following would a project manager implement to ensure any proposed modifications to a project??? scope follow a standardized process? A. WBS dictionary B. PERT chart C. Change management D. Cost control
    Correct Answer: C
  93. QUESTION 203 The initial project management plan is a key deliverable of which of the following process groups? A. Planning B. Initiating C. Monitoring D. Executing
    Correct Answer:
  94. QUESTION 204 A project manager confronts a team member about the use of personal instant messaging during working hours. This is an example of which of the following conflict resolution techniques? A. Forcing B. Smoothing C. Compromise D. Avoiding
    Correct Answer:
  95. QUESTION 205 A project team member reports that another team member is always listening to their MP3 player during work time. This behavior has not affected the performance of the member, or the project team overall. Which of the following conflict resolution techniques should the project manager use under these circumstances? A. Compromise B. Avoiding C. Smoothing D. Forcing
    Correct Answer: B
  96. QUESTION 206 When a prospective risk to the project is initially identified, it should FIRST be added to the: A. issue log B. work breakdown structure (WBS) C. risk matrix D. risk register
    Correct Answer: D
  97. QUESTION 207 A project manager who is responsible for a data cabling project investigates whether a municipal license or permit is required, prior to project implementation. Which of the following is the project manager concerned about? A. Audit trail B. Standards compliance C. Risk management D. Internal process compliance
    Correct Answer: B
  98. QUESTION 208 In certain industries, laws may require that all changes to a document are tracked. Which of the following should be implemented by the project manager in this situation? A. Standards compliance B. Change control system C. Version control system D. Change management form
    Correct Answer: C
  99. QUESTION 209 The project manager of a wireless networking project receives a ???top work??? order from the local building inspector because a roof-mount wireless antenna was not properly grounded, creating an electrocution hazard. This could have been avoided if the project manager investigated which of the following? A. Standards compliance B. Stakeholder approval C. Task dependencies D. Expert judgment
    Correct Answer:
  100. QUESTION 210 In order to prepare a project charter, which of the following items are required for the pre-project setup? A. Assumptions, constraints, project deliverables, and all resources required for the project. B. Client name, client project manager, organization project manager, and a complete project budget. C. Direction from team members, development methodology, and staff requirements. D. Business need, assumptions, constraints, project deliverables, and staff requirements.
    Correct Answer: D
  101. QUESTION Which of the following are components in the communications management planning process? A. Communications planning, information distribution, performance reporting, project Implementation. B. Communications planning, information distribution, performance reporting, closing. C. Communications planning, information distribution, performance reporting, initiating. D. Communications planning, information distribution, performance reporting, manage Stakeholders.
    Correct Answer: D
  102. QUESTION 212 Which of the following are created using information contained in the work breakdown structure (WBS)? (Select TWO). A. Project scope statement B. Project statement of work C. Project charter D. Project activity estimates E. Project resource estimates
    Correct Answer: DE
  103. QUESTION 213 During activity sequencing Activity B cannot start until Activity A is completed. Which of the following dependencies does this represent? A. Finish-to-Finish B. Start-to-Start C. Finish-to-Start D. Start-to-Finish
    Correct Answer: C
  104. QUESTION 214 Which of the following would occur at a project kick-off meeting? (Select TWO). A. Identification of the project manager. B. Development of the project charter. C. Creation of the work breakdown structure. D. Definition of the project team roles and responsibilities. E. Communication of stakeholder expectations.
    Correct Answer: DE
  105. QUESTION 215 At the project kick-off meeting, there is rumor that the company is about to be acquired by a competitor, and the project may be cancelled during the execution stage. Which of the following actions should the project manager take FIRST? A. Identify a sympathetic executive in the competitor organization and send them a copy of the project plan. B. Identify the risk, prioritize it, assess its impact and then enter it on the risk register. C. Attempt to engage someone from the executive staff to alleviate fears amongst the project team. D. Dismiss the rumor as untrue and try to get the project team focused on the work at hand.
    Correct Answer: B
  106. QUESTION 216 A task on the critical path has been delayed. The project manager calls a project team meeting, including the project sponsor, and begins analyzing cost and schedule trade-offs in order to compress the schedule and get the project on-track. This activity is an example of: A. crashing B. roles and responsibilities matrix C. fast-tracking D. decision tree analysis
    Correct Answer:
  107. QUESTION 217 An analysis of the cost-benefit trade-offs for a project should be included as part of the: A. work plan B. risk register C. project charter D. quality plan
    Correct Answer: D
  108. QUESTION 218 Engineer A is taking excessive breaks. Engineer B reports that they constantly have to answer Engineer A??? phone during these breaks. After discussion, Engineer B agrees to answer the phone of Engineer A, and in exchange, Engineer A will cover Engineer B’s phone for an additional thirty minutes during lunch. This type of conflict resolution is called: A. confronting B. compromising C. avoiding D. smoothing
    Correct Answer: B
  109. QUESTION 219 A project manager of a particular project receives formal notification that a vendor has gone out of business. New vendors with similar products at similar costs have been identified. Which of the following should the project manager do FIRST? A. Initiate RFQs to qualified vendors, update the project management plan and communicate the issue with the project sponsor following the project communications plan. B. Undertake a make-or-buy decision analysis; communicate the issue with the project sponsor following the project communications plan. C. Call a stakeholder meeting following the project communications plan to urgently review the project schedule; update the project management plan. D. Communicate the issue with the project sponsor following the project communications plan, call a project team meeting to discuss alternatives and update the project management plan.
    Correct Answer:
  110. QUESTION 220 Three key personnel on a project resign. The project manager determines that the existing personnel do not have the skills or knowledge to cover the shortfall and will need to recruit replacements for the team. Which of the following documents will MOST likely need to be updated? A. Project scope, staffing management plan and cost management plan. B. Project charter, project schedule and cost management plan. C. Project scope, communications management plan and staffing management plan. D. Staffing management plan, risk register and project schedule.
    Correct Answer: D
  111. QUESTION Which of the following BEST describes the critical path of a project? A. A modified version of a project schedule taking into account limited resources and external dependencies. B. The length of time between the two most critical milestones of a project. C. The shortest possible path through a project, represented by the sum of the duration of all scheduled activities, with zero float. D. A PDM network diagram illustrating, in detail, all mandatory, discretionary and external dependencies for a given project.
    Correct Answer: C
  112. QUESTION 222 As a project continues through a lifecycle, approved changes: (Select THREE) A. can add costs to the overall projects B. can be incorporated by the project manager at their discretion C. can hold the costs of a project D. can decrease costs of the overall project E. need to be incorporated into the project charter F. will reduce focus from the original scope
    Correct Answer:CD
  113. QUESTION 223 Cause and effect diagrams are also referred to as: A. run charts B. Pareto charts C. histograms D. fishbone diagrams
    Correct Answer: D
  114. QUESTION 224 Which of the following terms describes a project team that is comprised of persons from different cultures? A. Homogeneous B. Heterogeneous C. Attribution D. Ethnocentricity
    Correct Answer: B
  115. QUESTION 225 Customs and value systems are all examples of dealing with: A. cultural differences B. language barriers C. time zone differences D. communication differences
    Correct Answer:
  116. QUESTION 226 A quality control technician is diagramming test results on a run chart. The chart consists of twenty-five points, with twelve consecutive points below the median line; however, the other thirteen points alternate above and below the median line. The twelve consecutive points represent which of the following? A. The run denotes common cause variation. B. The quality process is flawed and should be completed again. C. The product does not adhere to specification. D. The run denotes special cause variation.
    Correct Answer: D
  117. QUESTION 227 Two staff members argue about how a work package should be completed. Which of the following techniques is recommended to facilitate a solution to satisfy everyone??? differences? A. Negotiate B. Confront C. Compromise D. Avoidance
    Correct Answer:
  118. QUESTION 228 A company complies with regulatory requirements. As part of the regulatory audit process, projects are reviewed to verify that they conform to the pre-defined corporate methodology. Which of the following would be a helpful tool to ensure all project documentation remains consistent? A. Work Breakdown Structure (WBS) B. Project schedule C. Scope statement D. Quality checklist
    Correct Answer: D
  119. QUESTION 229 As a project is going through testing, a quality manager indicates that certain requirements cannot be met. In an attempt to keep the project on schedule, requirements are modified. This action is a type of: A. risk assumption B. risk avoidance C. risk control D. risk transfer
    Correct Answer: B
  120. QUESTION 230 A new critical requirement has been identified after the project charter was approved. Which of the following is the NEXT step the project manager should take? A. Convene another meeting with the entire group reviewing the requirements one last time and incorporating the additional requirement. B. Determine the effort of the missing requirement and incorporate it into the work plan. C. Revise the approved requirements document and forward to the project team for review. D. Generate a change request and submit it to the change control board for review.
    Correct Answer: D
  121. QUESTION The finance manager wants to track costs for internal resources as they are used on a project. Which of the following documents will MOST likely contain this information? A. Work breakdown structure B. Organizational breakdown structure C. RACI matrix D. Resource breakdown structure
    Correct Answer: D
  122. QUESTION 232 In a Gantt chart, how are milestones displayed? A. An activity with zero day duration. B. An activity with one day duration. C. Activity-on-node with a finish-to-finish precedence. D. End-to-end bar graph showing the time to complete a task.
    Correct Answer:
  123. QUESTION 233 Key stakeholders cannot agree on the project scope. In order to reach a consensus, the project manager emphasizes their common interests and lessens their differences. The project manager is using which of the following conflict resolution styles? A. Smoothing B. Confronting C. Forcing D. Compromising
    Correct Answer:
  124. QUESTION 234 Two team members refuse to work together and have delayed the project with their constant bickering. The project manager needs both team members to complete the project on time. The project manager calls a meeting and instructs the two team members to work out their differences. The project manager is using which of the following conflict resolution styles? A. Compromising B. Smoothing C. Confronting D. Forcing
    Correct Answer: C
  125. QUESTION 235 Two team members refuse to work together and have undermined the project with their constant bickering. The project manager terminates one of the team members to ensure the successful completion of the project. The project manager is using which of the following styles of conflict resolution? A. Confronting B. Forcing C. Smoothing D. Compromising
    Correct Answer: B
  126. QUESTION 236 Two team members refuse to work together and have undermined the project with their constant bickering. The project manager needs both of them to complete the project. The team members meet and agree to work at different times. Which of the following conflict resolution styles is being used? A. Forcing B. Smoothing C. Confronting D. Compromising
    Correct Answer: D
  127. QUESTION 237 Two team members have a personality conflict. The project manager determines that the project is so close to completion, no further action is required. The project manager is using which of the following conflict resolution styles? A. Withdrawing B. Smoothing C. Confronting D. Forcing
    Correct Answer:
  128. QUESTION 238 If the EV is $3,000 and the PV is $5,000, which of the following is the SV for the project? A. $1,000 B. -$2,000 C. -$3,000 D. $5,000
    Correct Answer: B
  129. QUESTION 239 A project manager notices that the scope of a project is constantly changing. Which of the following steps can the project manager take to control the scope of the project? A. The project manager can change the cost of the project to meet stakeholder expectations. B. The project manager can discontinue the project until the scope can be more clearly defined. C. The project manager can meet with the key stakeholders to review the scope of the project. D. The project manager can change the scope of the project to meet stakeholder expectations.
    Correct Answer: C
  130. QUESTION 240 A project manager notices that the scope of a project is constantly changing. The project scope should have been determined during which project phase? A. The closing phase B. The initiating phase C. The planning phase D. The execution phase
    Correct Answer: B
  131. QUESTION A project team has been unable to complete a project because a functional manager has refused to allow access to the building to complete an asset inventory. Which of the following tools might the project manager use to document this occurrence? (Select TWO). A. An issues log B. A work authorization system (WAS) C. A risk register D. A responsibility assignment matrix (RAM) E. A RACI chart
    Correct Answer:C
  132. QUESTION 242 A project manager has requested a part from a supplier. A supplier may be able to provide the part within two days. Because there is a trade embargo, it may take six days to receive the part. A local supplier will be able to provide the part within four days. How many days might it take to receive the part? A. 2 B. 4 C. 5 D. 6
    Correct Answer: B
  133. QUESTION 243 A key stakeholder asks the project manager to change the scope of a project four days prior to the completion of the project. Which of the following is the NEXT step that the project manager should take to accommodate this request? A. The project manager should ask the stakeholder to submit the request to the change control board. B. The project manager should revise the statement of work (SOW) for the key stakeholder. C. The project manager should make the requested change for the key stakeholder. D. The project manager should tell the stakeholder that it is too late in the project to accept the scope change.
    Correct Answer:
  134. QUESTION 244 The stakeholders make a decision to outsource project resources to complete the project early and to reduce costs. Which of the following project constraints would be MOST affected by this change? (Select TWO). A. Project quality B. Project time C. Project budget D. Project scope E. Project risks
    Correct Answer: BC
  135. QUESTION 245 While preparing closing documentation, it is BEST to identify: A. strengths since the documentation will be entered into historical records B. weaknesses for the team members so they will know what they did wrong C. strengths since the customer will be in the meeting D. the project??? strengths and weaknesses equally
    Correct Answer: D
  136. QUESTION 246 The BEST way to manage communication with the stakeholders on project status would be to: A. deliver daily emails with project sheets and updates B. have an open conference call for an afternoon once a month C. hold a team meeting every week D. deliver emails upon each milestone accomplishment
    Correct Answer: D
  137. QUESTION 247 When would a project manager have a closure meeting? (Select THREE). A. Stage completion B. Task completion C. Document completion D. Project cancellation E. Project completion F. Vendor cancellation
    Correct Answer:DE
  138. QUESTION 248 Faced with a complex project with many stages, which of the following is the BEST action for the project manager to take? A. Employ phase closure meetings. B. Encourage vendors to work overtime. C. Request a schedule extension. D. Hire additional contractors.
    Correct Answer:
  139. QUESTION 249 When are project closure procedures determined? A. During the planning phase. B. During the monitoring/controlling phase. C. During the closure phase. D. During the execution phase.
    Correct Answer:
  140. QUESTION 250 Which of the following is a benefit of identifying the project’s stakeholders during the stakeholder analysis? A. The project will have increased support. B. The project cost will be decreased. C. The project will finish on schedule. D. The team members will have their roles clearly defined.
    Correct Answer:
  141. QUESTION During the feasibility study, it is determined there are insufficient human resources to complete a critical project. Which of the following should the project manager suggest? A. Increase the schedule so the resources will have more time to complete the project. B. Raise the budget to hire contactors. C. Start the project immediately and expect a lower quality of outcome. D. Delay the project until more resources become available.
    Correct Answer: B
  142. QUESTION 252 A WBS dictionary includes which of the following items? (Select THREE). A. Written description of activity to be performed. B. Written description of the strategic objectives. C. Estimated value of each activity. D. Identification of a task’s dependencies. E. Estimated time to complete each activity. F. Alternate tasks that could replace an activity.
    Correct Answer:DE
  143. QUESTION 253 Before a change request is presented to the change control board, which of the following should the project manager do? A. Suggest the board study the cost of the change. B. Evaluate the affect on all other parts of the project. C. Review the change request with the project sponsor. D. Request team member input on the value of the change.
    Correct Answer: B
  144. QUESTION 254 Which of the following documents should be used to present the length of identified tasks? A. CPM B. Key event/activity list C. PERT D. Gantt
    Correct Answer: D
  145. QUESTION 255 Which of the following is the MOST unreliable budget method? A. Expert B. Historical C. Top-down D. Bottom-up
    Correct Answer: C
  146. QUESTION 256 Which of the following should a project manager do for a team member who does not speak the same language? A. Hire a translator to assist the team member in communicating. B. Communicate with the team member using translation software. C. Send the team member to training on the desired language. D. Ask for a replacement team member that speaks the same language.
    Correct Answer:
  147. QUESTION 257 A project manager has decided to reduce the impact of a possible threat. Which of the following risk response strategies BEST describes this action? A. Avoidance B. Exploiting C. Mitigation D. Acceptance
    Correct Answer: C
  148. QUESTION 258 Which of the following would MOST likely be included in a project scope document? A. WBS B. Quality metrics C. Risk responses D. KPIs
    Correct Answer: D
  149. QUESTION 259 A project manager has documented the work performance report will be emailed to each internal team member. Which of the following information is needed in the communications plan? A. Format B. Priority C. Method of distribution D. Frequency
    Correct Answer: D
  150. QUESTION 260 The project manager uses historical data to determine it takes two hours to install a piece of machinery. The current project requires twenty of the same machine to be installed. The project manager estimates it will take forty hours to install all the machines. This is an example of which of the following estimating techniques? A. Parametric B. Bottom-up C. Rough order of magnitude D. Top-down
    Correct Answer:
  151. QUESTION Which of the following documents would contain the date the ownership of a project??? final deliverable would be turned over to operations? A. Transition plan B. Risk plan C. Communications plan D. Quality plan
    Correct Answer:
  152. QUESTION 262 Which of the following would MOST likely possess the authority to approve a modification to the project? A. Change control board B. Key stakeholder C. Project manager D. Functional manager
    Correct Answer:
  153. QUESTION 263 A quality audit would be performed during which of the following processes? A. Quality planning B. Quality assurance C. Quality control D. Pareto analysis
    Correct Answer: B
  154. QUESTION 264 Which of the following is a sequential visual representation of a process used to show activities and decision points? A. Ishikawa diagram B. Histogram C. Flow chart D. Control chart
    Correct Answer: C
  155. QUESTION 265 A project manager has analyzed work performance information and identified alarming variances in the project deliverable. Which of the following would be the BEST response for the project manager? A. Perform a qualitative risk assessment. B. Speak with the project sponsor about possible solutions. C. Approve a change request to correct the actions. D. Recommend corrective actions.
    Correct Answer: D
  156. QUESTION 266 A project manager is completing a project schedule network diagram using boxes to represent the project activities that are connected by lines to show their dependencies. Which of the following tools is the project manager using? A. AOA B. WBS C. ADM D. PDM
    Correct Answer: D
  157. QUESTION 267 Activity A is the predecessor to activity B. The project manager cannot begin work on activity B until activity A is completed. This is an example of which of the following dependencies? A. Start-to-Start B. Start-to-Finish C. Finish-to-Start D. Finish-to-Finish
    Correct Answer: C
  158. QUESTION 268 A key stakeholder is annoyed because they have not been informed of the project status meetings. Which of the following documents has the stakeholder been overlooking? A. Work performance report B. Transition plan C. Milestone report D. Communications plan
    Correct Answer: D
  159. QUESTION 269 Why does the project manager determine the risk tolerance for a project? A. It is used to determine the variance of the project deliverable from the acceptance criteria. B. It is used to determine which risks should be accepted. C. It is used to determine the impact of project risks if they occur. D. It is used to determine the probability of project risks.
    Correct Answer: B
  160. QUESTION 270 A project manager needs to replace someone on the project team. Which of the following is the FIRST action they should take? A. Consult the project staffing plan. B. Notify the human resources department to open a job posting. C. Search for skilled subcontractors who could quickly fill the opening. D. Ask the project sponsor for another resource.
    Correct Answer:
  161. QUESTION A conflict has developed among two project team members. The project manager reiterates the areas of agreement and avoids the areas of disagreement. Which of the following BEST describes this conflict resolution technique? A. Smoothing B. Compromising C. Avoiding D. Negotiating
    Correct Answer:
  162. QUESTION 272 A stakeholder informed the project manager of an unauthorized modification to the project deliverable. It appears that the modification will benefit the project and allow early completion. Which of the following should the project manager do? A. The modification should be removed from the project until a change request is approved. B. The stakeholder should be required to review the remainder of the project to locate additional improvements. C. Even though the modification might benefit the project, the stakeholder should be removed from the remainder of the project and their manager should be notified. D. The modification should be noted in the change log and the project should be reviewed to locate any negative impact.
    Correct Answer: D
  163. QUESTION 273 Which of the following is a common project selection method? A. Work Breakdown Structure (WBS) B. Benefit measurement C. User acceptance testing D. System design specification
    Correct Answer: B
  164. QUESTION 274 During which of the following phases is funding FIRST approved for the project? A. Planning B. Execution C. Monitoring D. Initiation
    Correct Answer: D
  165. QUESTION 275 Which of the following documents provides formal approval to start the project? A. Resource assignment matrix B. Project charter C. Work Breakdown Structure (WBS) D. Contract administration
    Correct Answer: B
  166. QUESTION 276 A project scope statement includes which of the following items? (Select THREE). A. Major deliverables B. Success criteria C. Constraints D. WBS E. Scope management plan F. Mandatory dependencies
    Correct Answer:BC
  167. QUESTION 277 Which of the following directly utilize the WBS? (Select TWO). A. Communication plan B. Monte Carlo technique C. Activity estimation D. Variance analysis E. Resource assignment
    Correct Answer: CE
  168. QUESTION 278 Which of the following BEST identifies the correct number of layers in a WBS? A. WBS should decompose to a manageable level to use the activity. B. WBS decomposition depends on the complexity of the overall project. C. WBS should decompose until activities are broken into small, specific tasks. D. WBS decomposition has the same number of levels for all objectives.
    Correct Answer:
  169. QUESTION 279 Click on the Exhibit button. Which of the following is the duration of the path: start-A-B-E-C-end? A. 16 B. 17 C. 18 D. 19
    Correct Answer: C
  170. QUESTION 280 Click on the Exhibit button. Which of the following is the float of the path: start-A-D-end? A. Zero B. One C. Five D. Nineteen
    Correct Answer:
  171. QUESTION Click on the Exhibit button. Which of the following is the critical path if the duration of task E is modified to four days? A. Start-A-B-E-F-end B. Start-A-D-end C. Start-A-B-C-end D. Start-A-B-E-C-end
    Correct Answer: D
  172. QUESTION 282 A Pareto diagram focuses attention on which of the following? A. Identifying the stage of failure during the process. B. Predicting future problems based on historic results. C. Checking for variances in quality over time. D. Locating defects with the highest occurrence.
    Correct Answer: D
  173. QUESTION 283 Which of the following is the BEST method to avoid staffing conflict between resource managers and project managers? A. Allow team members to enter the project as best fits their schedule. B. Ask the project sponsor for team member assignments. C. Claim the best department resources before the project starts. D. Formally request team members early.
    Correct Answer: D
  174. QUESTION 284 Which of the following options is the BEST reason for a project manager to develop a version control standard? A. To ensure the project team is looking at the same information. B. To present each date that the project information was created. C. To identify who authored the project information. D. To justify why the document was created.
    Correct Answer:
  175. QUESTION 285 Which of the following would be used to cover the cost of an identified risk? A. Management reserve B. Budget baseline C. Contingency fund D. Earned value
    Correct Answer: C
  176. QUESTION 286 Which of the following is created as part of the closing phase? A. Quality baseline B. Cost review C. Activity estimation D. Feasibility analysis
    Correct Answer: B
  177. QUESTION 287 After a change control board meeting, which of the following actions should the project manager do NEXT? A. Notify the requester of the verdict. B. Review the impact of proposed change. C. Update the project scope statement. D. Document the specific change request.
    Correct Answer:
  178. QUESTION 288 Several stakeholders have asked the project manager to provide a weekly performance report. Which of the following may be the reason for the request? A. To notify the team that the project has started. B. To provide needed criticism to poor team performers. C. To monitor change requests. D. To measure project progress.
    Correct Answer: D
  179. QUESTION 289 A key stakeholder sends an email to the project manager expressing dissatisfaction with the progress of the project. Which of the following would be the BEST way for the project manager to address the stakeholder??? concerns? (Select TWO). A. Ask the stakeholder to submit a change request. B. Send the stakeholder an email. C. Schedule a monthly conference call with the stakeholder. D. Telephone the stakeholder to address the concerns. E. Have a face-to-face meeting with the stakeholder.
    Correct Answer: DE
  180. QUESTION 290 Which of the following would be the MOST effective way for a project manager to create a budget estimate? A. Ask a subject matter expert to provide a cost estimate. B. Ask the customers to provide a cost estimate. C. Ask a key stakeholder to provide a cost estimate. D. Ask the project sponsor to provide a cost estimate.
    Correct Answer:
  181. QUESTION A project manager has been asked to create an issues log. Which of the following should be included in the issues log? (Select TWO). A. The description of the issue B. The cost of the issue C. The risk log D. The date the issue was submitted E. The work breakdown structure (WBS)
    Correct Answer:D
  182. QUESTION 292 In order to satisfy a difficult stakeholder, a project manager has asked the project team to include more services than were outlined in the statement of work (SOW). Which of the following will be the MOST likely impact on the outcome of the project? A. It may decrease the scope of the project. B. It may satisfy the project sponsor. C. It may increase the cost of the project. D. It may require the use of fewer resources.
    Correct Answer: C
  183. QUESTION 293 The team members have notified the project manager of several risks which may have a significant impact upon the project. Which of the following should the project manager do FIRST to address these risks? A. Manage the risks with the lowest impact. B. Recommend the cancellation of the project. C. Ignore the risks. D. Manage the risks with the highest impact.
    Correct Answer: D
  184. QUESTION 294 A team member reports that a coworker is difficult and does not follow assigned tasks. Because the project manager needs to cut project costs, the team member who reported the issue is terminated. Which of the following conflict resolution techniques is the project manager using? A. Avoidance B. Forcing C. Acceptance D. Transference
    Correct Answer:
  185. QUESTION 295 Several project tasks cannot be completed because local resources are not available. The project manager has to outsource the work to find qualified resources. Which of the following risk responses is the project manager using? A. Acceptance B. Mitigation C. Transference D. Avoidance
    Correct Answer: C
  186. QUESTION 296 A purpose of formal project closure is to: A. assess blame for the failure of the project B. provide lessons learned for future projects C. start a new project D. outline the responsibilities of each team member
    Correct Answer: B
  187. QUESTION 297 A statement of work (SOW) has been heavily revised by the stakeholders. Which of the following should be implemented to make it easier to determine how many times the document has been revised? A. Version control B. A document revision date C. Approval signatures from each stakeholder D. A change request
    Correct Answer:
  188. QUESTION 298 The quality of the finished product does not match stakeholder specifications. Which of the following steps should a project manager have taken to ensure the quality of the project deliverable? A. The project manager should have asked for more project resources. B. The project manager should have eliminated the need for change requests. C. The project manager should have included details in the WBS dictionary. D. The project manager should have monitored the work performance.
    Correct Answer: D
  189. QUESTION 299 During which of the following processes in the project lifecycle is risk to the project at its HIGHEST? A. Monitoring/Controlling B. Planning C. Initiation D. Execution
    Correct Answer: C
  190. QUESTION 300 Which of the following components would be important in creating a project charter? A. Work Breakdown Structure (WBS) B. Portfolio manager C. Communications strategy D. Business need
    Correct Answer: D
  191. QUESTION Which of the following processes is a way to give a rating to a risk associated with a project? A. Risk register B. Expert judgment analysis C. Qualitative risk analysis D. Quantitative risk analysis
    Correct Answer: D
  192. QUESTION 302 Which of the following analyses is used to determine which risks may have the highest impact to a project? A. Expected monetary value analysis B. Probability analysis C. Sensitivity analysis D. Decision tree analysis
    Correct Answer: C
  193. QUESTION 303 Which of the following human resource outputs would a project manager use to determine a team member’s skills? A. Role B. Accountability C. Competency D. Responsibility
    Correct Answer: C
  194. QUESTION 304 Which of the following is the MOST important for a project manager to use when creating a diverse project team? A. Interpersonal skills B. Knowledge of local law C. Pre-defined staff assignments D. Programming skills
    Correct Answer:
  195. QUESTION 305 A project team is requesting an annual review; however, the project manager has been managing multiple large scale projects and has not been able to work closely with the team. Which of the following is the BEST way to conduct a thorough performance review? A. Use the 360-degree feedback principle empowering the project team to evaluate each other. B. Spend more time with the team, providing detailed information to create an evaluation. C. Review each project team member??? weekly status reports to determine the level of effort put into the project. D. Review the staff management plan to determine when reviews can be conducted.
    Correct Answer:
  196. QUESTION 306 Which of the following would be done LAST, at the end of an integrated change control process? A. Verify the project quality conforms to predefined standards. B. Accept the proposed change. C. Document the completed change request. D. Update the budget and schedule.
    Correct Answer: C
  197. QUESTION 307 Which of the following describes a benefit of a post-project review meeting? A. Allows project team members to share what went right on the project. B. Allows project team members to begin reviewing the next project. C. Allows project team members to point fingers at people that did not perform. D. Allows project team members to review changes on a project.
    Correct Answer:
  198. QUESTION 308 A customer is a qualified service provider for government entities. The customer is extremely clear about the importance of the finished product meeting government standards. Which of the following is their MOST important requirement? A. Delivery deadline B. Product quantity C. Regulatory compliance D. Overall cost
    Correct Answer: C
  199. QUESTION 309 If the CV of a particular project is $32,000 and the EV is $104,000, which of the following is the AC of the project? A. $136,000 B. 0.31 C. 3.25 D. $72,000
    Correct Answer: D
  200. QUESTION 310 A project manager has been engaged to deliver a project in South America and does not speak Spanish. More than 50 percent of the project team will be Spanish speaking. Which of the following would be the project manager??? BEST option? A. Insist that all communication be in English. B. Use automated translation technologies to communicate with team members in writing. C. Engage only bi-lingual team members. D. Engage interpreters at both locations for all key team communication.
    Correct Answer: D
  201. QUESTION A project sponsor wants to remove an individual team member from the project. The project manager has determined that the team member in  QUESTION has all the skills and knowledge required to fulfill the assigned activities, and is on schedule. Which of the following actions would be the BEST course of action for the project manager? A. Identify a replacement for the individual and then remove the individual from the project. B. Ignore the requests from the project sponsor as they have no bearing on the project deliverables. C. Arrange a meeting with the project sponsor to discuss the issue, and to explain the negative impact of removing the individual from the project. D. Arrange a meeting with the individual team member to explain the situation with the project sponsor and remove the individual from the project.
    Correct Answer: C
  202. QUESTION 312 Two consultants on a project disagree about the most appropriate solution to an issue identified during the executing phase. The project manager intervenes and mandates that they resolve their differences and present a solution to the project team before the end of the day. This type of conflict resolution is called: A. confronting B. forcing C. negotiating D. smoothing
    Correct Answer: B
  203. QUESTION 313 In project management, the term ???riple constraint??? refers to: A. Time, cost, scope. B. Project charter, project scope statement, project management plan. C. Roles, responsibilities, activities. D. Resources, processes, assets.
    Correct Answer:
  204. QUESTION 314 At the close of a project, it is generally important to document the lessons learned because: A. The project sponsor is usually interested in knowing what the project team has learned. B. The customer is generally interested in knowing all the costs of the project, including the portion of costs associated with resolving problems and correcting mistakes. C. The documentation and project management processes dictate that lessons learned are documented. D. They can be utilized on future similar projects to ensure the same problems do not arise, or can be resolved in a timely fashion.
    Correct Answer: D
  205. QUESTION 315 A vendor that provides critical services to the project has been acquired by a competitor. Despite assurances from the vendor, a political decision has been made to engage a new vendor that has no association with a competitor. Which of the following is the MOST appropriate format for informing the team of the termination of one vendor and engagement of a replacement vendor? A. Email from the project manager. B. As specified in the communication plan. C. Telephone conference call. D. Email from the project sponsor.
    Correct Answer: B
  206. QUESTION 316 Using the given information:??? AC = $75,000??? BAC = $225,000??? ETC = $160,000 Which of the following represents the EAC of this project? A. $65,000 B. $150,000 C. $235,000 D. $300,000
    Correct Answer: C
  207. QUESTION 317 The WBS is a direct input into all of the following EXCEPT: A. scope management plan B. risk management plan C. cost management plan D. quality management plan
    Correct Answer:
  208. QUESTION 318 Which of the following conflict resolution techniques is considered to be lose/win for the parties involved? A. Collaboration B. Avoidance C. Accommodation D. Compromising
    Correct Answer: D
  209. QUESTION 319 When authoring a project charter, which of the following would be found in the body of the document? A. Project title, description and resources assigned. B. Constraints, assumptions, issues and mitigation. C. Project team members and project workbook. D. Business need and project justification.
    Correct Answer: D
  210. QUESTION 320 When would parametric estimating be utilized? A. When definitive information is not available to base time estimates. B. When total cost data is not available. C. When definitive unit cost information is available. D. When reserve analysis information is available.
    Correct Answer: C
  211. QUESTION Which of the following are common activities performed during a kick-off meeting? A. Project planning, new change requests and review of work performance indicators. B. Review of approved corrective actions and preventative actions. C. A high level review of issues. D. Review of project tasks and communication management plan.
    Correct Answer: D
  212. QUESTION 322 To ensure the quality of implemented project change requests, which of the following will need to occur? (Select TWO). A. The project team is not notified of the approved change. B. Change is tracked and is either accepted or rejected by the change control board. C. Change is logged and updated in the change log document. D. Once a change is forwarded to the change control board, it will be removed from the change log. E. Once the change is submitted to the change control board, it will be approved and placed into production.
    Correct Answer: BC
  213. QUESTION 323 A stakeholder of the project has bypassed the project manager and communicated directly with one of the team members to develop and add a change to the project. Which of the following should the project manager do to address the issue? A. Speak individually to the stakeholder and the team member, and remind them of the change control process. B. Have an immediate meeting with all stakeholders and team members to strongly remind them of the responsibilities of the project manager. C. Remove the team member from the project and request the stakeholder speak directly with the project manager concerning communication issues with the project. D. Speak with both resources directly at the same time to tell them they must follow the project manager’s rules.
    Correct Answer:
  214. QUESTION 324 Which of the following is used in the development of a project charter? A. Statement of Work (SOW) B. Cost Management Plan (CMP) C. Work Breakdown Structure (WBS) D. Risk matrix
    Correct Answer:
  215. QUESTION 325 Two project team members are routinely in conflict. The project manager schedules a meeting between them to discuss the circumstances and to determine how best to resolve the conflict. This is an example of which of the following conflict management strategies? A. Forcing B. Avoidance C. Compromising D. Confronting
    Correct Answer: D
  216. QUESTION 326 In a strong matrix project organization structure, a functional business manager becomes frustrated with the project manager over the reduced availability of a key resource, due to project requirements. Which of the following BEST describes the cause of this conflict? A. Expert judgment B. Competing resource demands C. Resource-limited schedule D. Varying work styles
    Correct Answer: B
  217. QUESTION 327 During execution, a project manager of a construction project requires certain project team members to work outdoors, atop tall buildings. Which of the following would BEST mitigate the risk of injury to those team members, without affecting the approved project schedule? A. Ensure that project team members do not work in very windy weather. B. Ensure that project team members are furnished with slip-resistant boots. C. Ensure that project team members are trained in injury response. D. Ensure that project team members are covered by applicable insurance.
    Correct Answer: B
  218. QUESTION 328???hanging the subject??? is an example of which of the following conflict management strategies? A. Confrontation B. Forcing C. Avoidance D. Compromising
    Correct Answer: C
  219. QUESTION 329 Which of the following is found in project closure documentation? A. Updated communications plan B. Quality baseline C. Responsibility assignment matrix D. Transition plan
    Correct Answer: D
  220. QUESTION 330 Which of the following represents the appropriate order of an effective change management process? A. Identify change, perform impact analysis, approve or deny change, update applicable project plan components, document change. B. Identify change, document change, perform impact analysis, approve or deny change, update applicable project plan components. C. Identify change, document change, perform impact analysis, update applicable project plan components, approve or deny change. D. Identify change, document change, approve or deny change, perform impact analysis, update applicable project plan components.
    Correct Answer: B
  221. QUESTION A project manager??? experience shows that when using four laborers they can produce ten deliverables. Now the project manager uses eight laborers and produces fifteen deliverables. This is an example of which of the following? A. Learning curve B. Law of diminishing return C. 80/20 rule D. Parametric cost estimating
    Correct Answer: B
  222. QUESTION 332 The process of decomposing deliverables into smaller components is complete when: A. manageable cost and duration estimates can be developed B. project justification has been established C. change requests have been approved D. each work element is found in the WBS and the WBS dictionary
    Correct Answer:
  223. QUESTION 333 A project manager has an initial problem with a remote team member??? performance. Which of the following is the BEST form of communication to address this issue? A. Formal written communications B. Informal written communications C. Informal verbal communications D. Formal verbal communications
    Correct Answer: C
  224. QUESTION 334 Which of the following techniques graphically represents schedule activities as nodes and uses arrows to define the sequence relationship between them? A. Activity-on-Arrow (AOA) B. Arrow Diagram Method (ADM) C. Work Breakdown Structure (WBS) D. Precedence Diagram Method (PDM)
    Correct Answer: D
  225. QUESTION 335 The testing of a deliverable to determine whether or not it meets previously defined acceptance criteria is an example of which of the following? A. Quality assurance B. Change control C. Quality control D. Risk matrix analysis
    Correct Answer: C
  226. QUESTION 336 The design of standards and specifications by which to test the functionality of a deliverable is a component of which of the following? A. Scope control B. Change control C. Quality assurance D. Risk matrix analysis
    Correct Answer: C
  227. QUESTION 337 Industry regulations require that an organization keep all project-related documents for no less than seven years. Which of the following should the project manager implement to BEST address this requirement? A. Version control policy B. Document retention policy C. Auditing policy D. Standards compliance
    Correct Answer: B
  228. QUESTION 338 All of the following are included in the project scope document EXCEPT the: A. project assumptions B. key performance indicators C. alignment to strategic goals D. project charter
    Correct Answer: D
  229. QUESTION 339 All of the following are characteristics of a WBS EXCEPT: (Select TWO). A. shows a graphical timeline of project activities B. shows a hierarchal breakdown of project work C. shows major project milestones D. used as a tool to make project cost estimates E. includes a dictionary as a supporting document
    Correct Answer:C
  230. QUESTION 340 All of the following occur during the project closure phase EXCEPT: A. ensure the project is aligned with organizational goals B. ensure document retention compliance is being performed C. release project team resources D. close contracts and pay vendors
    Correct Answer:
  231. QUESTION Which of the following would be used to ensure quality of project deliverables? A. RFP B. Earned value analysis C. Schedule compression D. WBS
    Correct Answer: D
  232. QUESTION 342 Which of the following is the MOST appropriate definition for quality assurance? A. Quality assurance is the monitoring and analysis of a specific project and test results to evaluate whether the project and its outputs comply with relevant quality standards. B. Quality assurance is the process of identifying appropriate quality standards that are pertinent to the project and determining how to complete them. C. Quality assurance is the application of planned and systematic quality actions necessary to provide confidence that the project is deploying all the correct processes required to meet the project objectives. D. Quality assurance is the identification, via provided statistical information, of ways to eliminate causes of unsatisfactory performance, or defects within product architecture.
    Correct Answer: C
  233. QUESTION 343 Which of the following is the MOST appropriate definition for quality control? A. Quality control is the monitoring and analysis of specific project and test results to evaluate whether the project and its outputs comply with relevant quality standards. B. Quality control is the process of understanding, analyzing, defining and managing customer expectations so that customer requirements are met. C. Quality control is the application of planned and systematic quality actions necessary to provide confidence that the project is deploying all the correct processes. D. Quality control is the process of identifying appropriate quality standards that are pertinent to the project and determining how to satisfy them.
    Correct Answer:
  234. QUESTION 344 Which of the following is the activity to determine the individuals that will be affected by the project? A. Stakeholder identification B. Project team acquisition C. Staff management planning D. Feasibility analysis
    Correct Answer:
  235. QUESTION 345 A document that formally authorizes a project and empowers the project manager to commence the organization and deployment of resources is the: A. staff management plan B. project plan C. project scope statement D. project charter
    Correct Answer: D
  236. QUESTION 346 The key document that is a detailed, hierarchical decomposition of the work to be undertaken to address the objectives and meet the requirements of the project at the lowest level, is called: A. RACI B. RBS C. SOW D. WBS
    Correct Answer: D
  237. QUESTION 347 The purpose of a WBS dictionary is to provide: A. additional details for each component of the WBS, and for each component provide a brief definition of its statement of work, outputs, actual activities and pertinent milestones B. a detailed glossary of terms used in the WBS C. written authorization to sanction work on a particular work-package within the WBS, and define the methods for its implementation and the monitoring of its performance D. a hierarchical decomposition of the work to be undertaken to address the objectives and meet the requirements of the project at the lowest level
    Correct Answer:
  238. QUESTION 348 Details of eventual ownership, training requirements for end users, extended support and warranty/maintenance information regarding the project deliverables are included in which of the following documents? A. Procurement management plan B. Transition plan C. Staff management plan D. Project scope statement
    Correct Answer: B
  239. QUESTION 349 A customer has stringent requirements on their vendors and service providers to ensure their environmental compliance. This is a key element of the customer??? marketing to their own customers. The customer provides a detailed list of requirements regarding the nature and source of the components that the project will use. The project sponsor agrees to meet the requirements, which become a subsequent part of the project scope. These requirements are an example of: A. standards compliance B. internal process compliance C. ISO compliance D. legislature compliance
    Correct Answer:
  240. QUESTION 350 Which of the following is MOST likely to approve a project charter? A. Project manager B. Business analyst C. Subject matter expert (SME) D. Project sponsor
    Correct Answer: D
  241. QUESTION All of the following are characteristics of a project EXCEPT: A. is managed by consensus B. is a temporary endeavor to create a unique product or service C. is limited by human and financial resources D. adheres to the triple constraint
    Correct Answer:
  242. QUESTION 352 Which of the following would measure a project’s validity? A. Risk analysis B. Strategic alignment C. Resource allocation D. Gantt chart
    Correct Answer: B
  243. QUESTION 353 All of the following are part of the monitoring and controlling process group EXCEPT: A. updating the project charter B. updating the project management plan C. implementing change requests D. updating the project scope
    Correct Answer:
  244. QUESTION 354 Which of the following is an activity within the initiation process group? A. Controlling the schedule B. Creating the WBS C. Identifying stakeholders D. Controlling costs
    Correct Answer: C
  245. QUESTION 355 At the end of the kick off meeting, team members appear confused and do not understand what is expected of them. Which of the following could have been communicated more clearly during the meeting? A. Project goals B. Timeline C. Roles and responsibilities D. Stakeholder expectations
    Correct Answer: C
  246. QUESTION 356 The project sponsor approaches a member of the project team to request a scope change. The team member makes the change without consulting the project manager. Which of the following steps should the project manager take to avoid unauthorized scope changes in the future? (Select TWO). A. Ask the project sponsor to email change requests to the project team. B. Submit changes to the change control board prior to implementation. C. Tell the project sponsor that changes cannot be made to the project. D. Schedule a team meeting to set expectations. E. Terminate the team member.
    Correct Answer: BD
  247. QUESTION 357 Several key staff members have worked overtime to complete a project. With the increased overtime, the quality of the finished product has decreased. Which of the following may be the reason for the loss of quality? A. Critical path conflicts B. Resource overloading C. Failure to set stakeholder expectations D. Failure to monitor costs
    Correct Answer: B
  248. QUESTION 358 A project was on schedule when three members of the production department were reassigned to another project. Nine interns were assigned to the production department to try to complete the project on time. Although more resources were added to the project, the new interns were unable to maintain the project schedule. Which of the following is the MOST likely reason why the project was not completed on time? A. The project scope should have been revised to accommodate the resources. B. The project schedule was unreasonable. C. The resources were overloaded. D. The resources lacked appropriate skill sets.
    Correct Answer: D
  249. QUESTION 359 Which of the following techniques can a project manager use to assist with quality planning? (Select THREE). A. Peer review B. Critical Chain Method (CCM) C. Inspection D. Performance Evaluation and Review Technique (PERT) E. Work Breakdown Structure (WBS) F. Benchmarking
    Correct Answer:CF
  250. QUESTION 360 Which of the following risk response strategies BEST describes the project manager??? decision to choose a subcontractor to complete a high probability risk activity? A. Avoidance B. Mitigation C. Transference D. Acceptance
    Correct Answer: C
  251. QUESTION Risk identification typically involves which of the following? A. Resource loading B. Team brainstorming C. Team kick-off meeting D. Vendor solicitation
    Correct Answer: B
  252. QUESTION 362 Which of the following is a type of network diagram illustrated with boxes for activities and arrows between boxes to show sequence? A. PDM B. CDM C. ADM D. CCM
    Correct Answer:
  253. QUESTION 363 A project manager reviews the effect of a submitted change request against the different sections of the project plan before presenting the request. The project manager performed a step from which of the following? A. Integrated change control B. Schedule control C. Performance evaluation D. Quality assurance
    Correct Answer:
  254. QUESTION 364 The project team is recognized for contribution efforts and is officially released from the project during which of the following stages? A. Formal acceptance B. Administrative closure C. Lessons learned D. Transition plan
    Correct Answer: B
  255. QUESTION 365 Reviewing the results of a control chart, the project manager finds the production samples had results inside both the upper control limit and the lower control limit. Which of the following is the BEST course of action for the project manager based on this information? A. The project manager should identify potential new production teams to obtain different results. B. The project manager should create a report to outline the results for client review and request a more generous range between limits. C. The project manager should stop production until the processes are reviewed in full for identification of flaws. D. The project manager should continue following the existing process, including the measuring of samples for tracking.
    Correct Answer: D
  256. QUESTION 366 A project manager has a project with staff in four different countries. When generating the resource management plan, which of the following should be considered FIRST? A. Reviewing holiday and vacation schedule with all team members. B. Getting the email address of all the employees. C. Locating each employee on the map in the office. D. Understanding the international country code of all the team members.
    Correct Answer:
  257. QUESTION 367 During the kick-off meeting which of the following is done? A. The project sponsor is able to ask for additional funding from senior management. B. The project manager is able to discuss the project timeline and milestones. C. The project owner is able to determine the resources needed to complete the project. D. The stakeholders are able to discuss their concerns about the project.
    Correct Answer: B
  258. QUESTION 368 The project is running behind schedule because one of the developers has taken an unscheduled vacation. The project manager informs the developer that any further unauthorized absence will result in removal from the project. Which of the following resolution techniques was used? A. Forcing B. Negotiating C. Avoiding D. Confronting
    Correct Answer: D
  259. QUESTION 369 During the execution phase of a project, a change request has been approved to add activities to the critical path without altering the schedule. Which of the following techniques will the project manager MOST likely use to deliver the project on time? A. Bottom-up estimating B. Rolling wave planning C. Resource leveling D. Fast tracking
    Correct Answer: D
  260. QUESTION 370 A customer is reporting that the projects deliverables are not meeting the acceptance criteria. Which of the following documents MOST likely needs to be updated? A. Deliverable summary B. Quality checklist C. Risk register D. Resource assignment matrix
    Correct Answer: B
  261. QUESTION During the execution of an assigned task the developer informs the project manager of a missing component. Which of the following should the project manager do next? A. Inform the sponsor and have the developer include it in the same task. B. Document the change and determine the impact of the modification. C. Add the task to the project plan and assign the task to the developer. D. Inform the sponsor that the change is out of scope.
    Correct Answer: B
  262. QUESTION 372 A project manager creates a detailed list of costs for each activity involved in the project and then uses the sum of the individual activities to create the budget. Which of the following cost estimating techniques was used? A. Bottom-up B. Expert judgment C. Parametric D. Top-down
    Correct Answer:
  263. QUESTION 373 Which of the following estimating techniques is the MOST accurate? A. Parametric estimating B. Top-down estimating C. Bottom-up estimating D. Order-of-magnitude estimating
    Correct Answer: C
  264. QUESTION 374 Which of the following could be identified as a main stakeholder in any project? A. Upper management B. Project team member C. Project manager D. End user
    Correct Answer: C
  265. QUESTION 375 A team member is not happy to be assigned to a certain project manager’s project. The team member has been communicating displeasure to the rest of the project team. Which of the following is the BEST thing the project manager can do to help maintain the integrity of the project? A. Provide training for all team members on interpersonal communication. B. Identify the team member??? manager and have the manager speak to the person. C. Assign the team member to a task on the project that would make the team member happy. D. Sit down with the team member privately and work out any differences.
    Correct Answer: D
  266. QUESTION 376 A quality assurance process should include: A. trend analysis B. human resource management C. continuous service improvements D. cost estimation
    Correct Answer: C
  267. QUESTION 377 Administrative closure of a project includes which of the following activities? A. Close all contracts. B. Create performance reports. C. Release project team members. D. Obtain a formal sign-off from the project team.
    Correct Answer: C
  268. QUESTION 378 The project manager can use the lowest level of the risk breakdown structure (RBS) to create which of the following documents? A. Risk register B. Risk checklist C. Probability and impact matrix D. Risk budget
    Correct Answer: B
  269. QUESTION 379 Which of the following are components of an internal / external communication plan? (Select Two). A. Technology requirements B. Communication budget C. Distribution list D. Stakeholders list E. Communication frequency
    Correct Answer: CE
  270. QUESTION 380 Which of the following is the definition of compromising? A. Compromising is emphasizing a difference of opinion and not an agreement between resources. B. Compromising is ignoring the problem and letting the problem work out without assistance. C. Compromising is finding a solution that brings a level of satisfaction to both resources. D. Compromising is considered a win-win solution.
    Correct Answer: C
  271. QUESTION Which of the following actions would require a formal project closure? (Select Two). A. The project is delayed indefinitely because a required vendor part cannot be delivered. B. The project is producing a product that is no longer compliant with new Federal regulations. C. The project work is completed. D. The project has run out of money. E. The project sponsor has become disinterested in the project.
    Correct Answer: CD
  272. QUESTION 382 The lessons-learned activity and formal acceptance documentation form part of which of the following process groups? A. Closing B. Planning C. Executing D. Monitoring/Controlling
    Correct Answer:
  273. QUESTION 383 Which of the following documents is used when soliciting vendors? A. Request for Proposal (RFP) B. Work Breakdown Structure (WBS) C. Statement of Work (SOW) D. Responsibility Assignment Matrix (RAM)
    Correct Answer:
  274. QUESTION 384 Which of the following components is included in a transition plan? A. Ownership B. Quality metrics C. Project budget D. Quality baseline
    Correct Answer:
  275. QUESTION 385 A customer requests that the products quality be reduced to control its cost. Which of the following actions should the project manager take FIRST? A. Modify the project schedule. B. Obtain approval for the change. C. Reduce the amount of project resources to control costs. D. Modify the project budget.
    Correct Answer: B
  276. QUESTION 386 Which of the following components are included in a communication plan? (Select Two). A. Statement of Work (SOW) B. Risk matrix C. Frequency D. Work Breakdown Structure (WBS) E. Distribution list
    Correct Answer: CE
  277. QUESTION 387 A project budget has been reduced by 10 percent, but the project has a critical deadline. Which of the following should the project manager do FIRST to complete the project on time? A. Lower the quality standards for the finished product. B. Analyze the impact of the change. C. Eliminate 10 percent of the projects resources. D. Document the approved change request.
    Correct Answer: B
  278. QUESTION 388 Key resources on a project are being shared. The stakeholders are aware of the shared resources and do not expect this to impact the progress of the project. In which of the following should the shared resource be documented? A. Quality management metrics B. Work Breakdown Schedule (WBS) C. Scope statement D. Risk register
    Correct Answer: D
  279. QUESTION 389 Several key resources will be unavailable at the end of the project. The key stakeholders want to outsource the project to a third party. Which of the following risk responses is described in this situation? A. Risk avoidance B. Risk mitigation C. Risk acceptance D. Risk transference
    Correct Answer: D
  280. QUESTION 390 Several managers are sharing a project team member, which is impacting the progress of both projects. Which of the following BEST describes the situation? A. Varying work styles B. Schedule variance C. Scope creep D. Competing resource demands
    Correct Answer: D
  281. QUESTION Which of the following occurs during a project kick-off meeting? (Select Two). A. Work performance information is established. B. Risk analysis is performed. C. Quality metrics are defined. D. Project goals are communicated. E. Roles and responsibilities of the project team are identified.
    Correct Answer: DE
  282. QUESTION 392 A project manager has failed to obtain the necessary permits from the local building commission. The project has been stopped because of a failure to understand the importance of: A. internal process compliance B. risk avoidance C. standards compliance D. audit trail compliance
    Correct Answer: C
  283. QUESTION 393 Which of the following should be created in the project closing documentation? (Select Two). A. Closure report summarizing costs B. Responsibility assessment matrix C. Lessons learned D. Project timeline E. Statement of Work (SOW)
    Correct Answer:C
  284. QUESTION 394 A project can be defined as which of the following? A. A high level cost estimate. B. An ongoing work assignment. C. A temporary endeavor with unlimited time or cost for completion. D. A temporary endeavor limited by time or cost.
    Correct Answer: D
  285. QUESTION 395 Which of the following elements would be needed to prepare an effective project scope document? A. An approved project milestone schedule B. An approved risk assessment document C. An approved project charter D. A responsibility assignment matrix
    Correct Answer: C
  286. QUESTION 396 In which of the following organization types is it LEAST likely that a conflict regarding competing demands for resources would take place? A. Functional B. Weak Matrix C. Balanced Matrix D. Projectized
    Correct Answer: D
  287. QUESTION 396 In which of the following organization types is it LEAST likely that a conflict regarding competing demands for resources would take place? A. Functional B. Weak Matrix C. Balanced Matrix D. Projectized
    Correct Answer: D
  288. QUESTION 397 Which of the following elements does a project charter contain? A. A project scope statement B. A change management template C. A completed request for proposal (RFP) D. A complete list of the key performance indicators (KPIs)
    Correct Answer:
  289. QUESTION 398 Which of the following describes the point in time when resources can be assigned to scheduled tasks? A. When the project statement of work (SOW) has been created. B. When the project deliverables have been defined. C. When the work breakdown structure (WBS) is decomposed into work packages. D. When the project WBS dictionary has been created.
    Correct Answer: C
  290. QUESTION 399 During which of the following process groups is the preliminary project risk assessment performed? A. Monitoring/Controlling B. Planning C. Initiating D. Executing
    Correct Answer: B
  291. QUESTION 400 Which of the following is a use for a Pareto diagram? A. In procurement management to evaluate vendor proposals. B. In cost management to determine actual versus expected project costs. C. In quality management to identify and prioritize problem areas. D. In risk management to assess potential project risk occurrences.
    Correct Answer: C
  292. QUESTION Which of the following quality control tools illustrates the various factors that may be linked to potential problems or effects? A. Ishikawa diagram B. Histogram C. Run chart D. Scatter diagram
    Correct Answer:
  293. QUESTION 402 Which of the following risk response strategies involves shifting the negative impact of a threat, along with ownership of the response, to a third party? A. Risk transfer B. Risk avoidance C. Risk sharing D. Risk mitigation
    Correct Answer:
  294. QUESTION 403 Which of the following would be a direct output of the initiating process group? (Select Two). A. Project charter B. Project management plan C. Statement of Work (SOW) D. Work Breakdown Structure (WBS) E. Preliminary scope statement
    Correct Answer:E
  295. QUESTION 404 Which of the following cost estimating techniques uses previous, similar projects as a basis of estimating costs for the current project? A. Top-down estimating B. Parametric estimating C. Bottom-up estimating D. Analogous estimating
    Correct Answer: D
  296. QUESTION 405 Which of the following tools are used for quality planning? (Select Two). A. Cost / Benefit analysis B. Network diagram C. Benchmarking D. Critical Path Method (CPM) E. Parametric estimating
    Correct Answer:C
  297. QUESTION 406 Which of the following conflict resolution techniques is used to get people to face their conflicts directly and work through the issues? A. Confronting B. Forcing C. Compromising D. Smoothing
    Correct Answer:
  298. QUESTION 407 Which of the following shows the number of communication channels for a team with twelve stakeholders? A. 56 B. 66 C. 72 D. 132 E. determine vendor resource availability F. hold a bidders conference G. a list of qualified sellers
    Correct Answer: B
  299. QUESTION 408 The schedule estimates for a particular work package that is underway were not properly considered and the timescales are too tight. Which of the following methods should the project manager select to investigate? A. PDM B. SPI and SV C. CPM D. Issues log
    Correct Answer: B
  300. QUESTION 409 A team member on a project uncovers a minor risk with the quality of a purchased component. The team uses their combined expert judgment to determine that the risk to the deliverable is very low. Which of the following is the MOST likely action the project manager should take? A. Issue a change request to the change control board to select a different vendor from the qualified sellers list and request early termination of the current vendor??? contract. B. Call a project team meeting to discuss the risk and communicate the issue directly with the project sponsor. C. Contact the vendor and request a thorough review of the products architecture. D. Document the risk in the risk register, accept it and refer to the agreed vendor contracts for methods of raising the issue with the vendor.
    Correct Answer: D
  301. QUESTION 410 The change control board has requested that a project manager evaluate the impact of a major change request that will affect the timetable of several work-packages. Which of the following actions should the project manager undertake FIRST? A. Create a modified version of the project schedule applying the critical path method. B. Call a project team meeting to use combined expert judgment to accept or reject the change request. C. Create a Pareto chart for the outputs from the specific work-packages identified by the change control board. D. Crash the schedule to meet the original deadlines.
    Correct Answer:
  302. QUESTION By completing the lessons learned during project closure, the project manager can: A. modify the project budget B. determine the reasons for the success or failure of a project C. manage stakeholder expectations D. determine the critical path of the project schedule
    Correct Answer: B
  303. QUESTION 412 An important team member will not be available to complete a project. The project manager selects a new team member and trains the new team member on the project tasks. The project manager is using which of the following risk response techniques to resolve the issue? A. Monitor the risk B. Mitigation of the risk C. Acceptance of the risk D. Transference of the risk
    Correct Answer: B
  304. QUESTION 413 Which of the following shows a project that is presently over its financial budget? A. CPI = 1.4 B. CPI = 0 C. CV = +$11,000 D. CPI = 0.8
    Correct Answer: D
  305. QUESTION 414 Which of the following would a project manager do NEXT after selecting a vendor for a project? A. Determine a list of qualified sellers. B. Determine vendor resource availability. C. Hold a bidders conference. D. Negotiate the contract.
    Correct Answer: D
  306. QUESTION 415 Which of the following is the BEST report to provide to senior management? A. Daily progress report B. Milestone report C. Quality audit D. Work performance report
    Correct Answer: B
  307. QUESTION 416 Which of the following is an appropriate risk response for diverting a portion of the project risk? A. Avoiding B. Sharing C. Enhancing D. Exploiting
    Correct Answer: B
  308. QUESTION 417 Who has the MOST control over project scope changes? A. Key stakeholders B. Project sponsor C. Project manager D. Change control board
    Correct Answer: D
  309. QUESTION 418 A project manager is implementing a new community park and wants to build public support. Which of the following communication mediums would BEST facilitate the goal? A. Send a personally signed letter to the residents. B. Hold a public ceremony at the location for the residents. C. Hold a teleconference for residents. D. Send an email to the community residents.
    Correct Answer: B
  310. QUESTION 419 A project manager notices that status meetings are poorly attended and that one or two team members try to dominate the meetings. Which of the following should the project manager do to make the project status meetings more productive? (Select Two). A. Include agenda items in the meeting invitation. B. Ensure that the meetings start and end on time. C. Provide criticism to poor team performers. D. Allow the team members to set the tone of the meeting. E. Discuss issues during the meeting until they are resolved.
    Correct Answer:B
  311. QUESTION 420 A hurricane is forecasted near the corporations call center. The project manager has arranged for a redundant call center in another location to accept calls if the corporate call center is unable to receive calls. Which of the following risk responses is the project manager using? A. Avoidance B. Acceptance C. Mitigation D. Transference
    Correct Answer: C
  312. QUESTION An adjustment to the project has been approved and funding granted, but the project manager feels the modification is out of scope. Which of the following should the project manager do? A. Schedule a meeting with the project sponsor to reject the adjustment. B. Refuse to make the adjustment and send a recommendation to the review board. C. Make the adjustment and wait for another review. D. Make the adjustment but document the concern.
    Correct Answer: D
  313. QUESTION 422 The project team has completed phase testing. After testing, a subject matter expert (SME) notices that a component was skipped. Which of the following should the project manager do? A. Proceed with the release and document the adjustment in the change log. B. Proceed with the release and tell the SME the component will be added in a special release. C. Delay the release until the component is tested. D. Schedule a meeting with the stakeholders to review the impact.
    Correct Answer: D
  314. QUESTION 423 Who should conduct lessons learned when an outside vendor is used? A. The project coordinator because they are responsible for the project and vendor. B. The resource manager because they are responsible for the vendors actions. C. The program manger because they control the project budget. D. The project manager because they are responsible for the entire project.
    Correct Answer: D
  315. QUESTION 424 A project manager is using a vendor with a fixed bid contract. The vendor would like to help out with other parts of the project. Which of the following should the project manager do NEXT? A. Review the vendors SOW and determine if the additional work items can be included. B. Allow the vendor to accept the additional work on a time and material (T&M) basis. C. Allow the vendor to accept the additional work, but honor the fixed bid price. D. Explain to the vendor that the work is already assigned to the vendor with the lowest cost.
    Correct Answer:
  316. QUESTION 425 Which of the following is the BEST reason to review the historical information from a similar project? A. To get a good idea of the writing style of the project manager. B. To get an understanding of the number of managers within the organization. C. To get an understanding of the resources needed to complete the project. D. To get an understanding of the document approval process.
    Correct Answer: C
  317. QUESTION 426 The initiation process concludes with the creation of which of the following? A. Contingency reserve B. Project charter C. Project schedule D. Project scope statement
    Correct Answer: B
  318. QUESTION 427 A project manager is completing a project schedule network diagram using dummy activities to show all logical relationships. Which of the following tools is the project manager using? A. ADM B. WBS C. AON D. PDM
    Correct Answer:
  319. QUESTION 428 Which of the following documents would a project manager review to determine all the identified risks on a project? A. Risk matrix B. Risk register C. Risk response D. Risk baseline
    Correct Answer: B
  320. QUESTION 429 The initial quality measurements used to determine if a variance has occurred is known as the: A. Quality checklist B. Baseline C. Quality metrics D. Control limit
    Correct Answer: B
  321. QUESTION 430 Which of the following BEST describes the chart of accounts? A. The numbering system used to monitor the quality measurements during the life of the project. B. The numbering system used to track project costs depending on their activity type. C. The numbering system used to decompose project activities into sub-project activities. D. The numbering system used to identify each activity on the work breakdown structure.
    Correct Answer: B
  322. QUESTION Which of the following would MOST likely contain warranty information for the project deliverable? A. Scope statement B. Cost baseline C. Risk assessment D. Transition plan
    Correct Answer: D
  323. QUESTION 432 Before the execution phase begins, who is in control of the project? A. Project sponsor B. Program manager C. Project manager D. Project coordinator
    Correct Answer: C
  324. QUESTION 433 A project manager has just completed the planning of a project, but cannot start the project execution until granted permission from the project sponsor. This is an example of which of the following actions? A. Stakeholder analysis B. Risk assessment C. Audit review D. Phase gate
    Correct Answer: D
  325. QUESTION 434 The project manager has documented a change request from a key project stakeholder. Which of the following actions should the project manager take NEXT? A. Discuss this change during the next status meeting. B. Ask other stakeholders for recommendations. C. Send the request to the change control board. D. Perform an impact analysis.
    Correct Answer: D
  326. QUESTION 435 The change control board has approved a change to the scope of a project. Which of the following actions should the project manager take NEXT? A. Obtain additional approval from the project sponsor. B. Discuss this change during the next status meeting. C. Perform a probability and impact analysis on the change. D. Create a plan to implement the change.
    Correct Answer: D
  327. QUESTION 436 Quality assurance is performed during which phase of a project? A. During the controlling phase. B. During both controlling and execution phase. C. During the execution phase. D. During the planning phase.
    Correct Answer: C
  328. QUESTION 437 Which of the following should a project manager do to actively track issues as they are identified? A. Develop a quality management plan. B. Create a process for anonymous team review of issue resolution. C. Make an issues log template. D. Update the issues log.
    Correct Answer: D
  329. QUESTION 438 A project manager was called into the office of the Chief Information Officer (CIO) and informed that the resource budget for the company has been reduced by 10%. The CIO expects that the project must be completed on time. Which of the following will be impacted? A. Project scope will be impacted. B. Quality will be impacted. C. WBS will be impacted. D. SOW will be impacted.
    Correct Answer: B
  330. QUESTION 439 Which of the following can the project manager do to manage scope creep? A. Be open minded to new ideas to the project. B. Be flexible about what needs to be done to complete the project. C. Be specific when defining project objectives in the project plan. D. Be positive when approached with changes to ensure customer satisfaction.
    Correct Answer: C
  331. QUESTION 440 Which of the following occurs during administrative closure? A. Requiring input from the sponsor on the project objectives. B. Updating quality expectations for the deliverables. C. Closing out contracts with vendors. D. Revealing new WBS tasks to team members.
    Correct Answer: C
  332. QUESTION Which of the following would be contained in the problem statement within the project charter? A. The issues that might block a vendor’s success. B. The conflict between management and the project vendors. C. The issues the customer wants resolved. D. The conflict management style that will be used during the project.
    Correct Answer: C
  333. QUESTION 442 Which of the following is the BEST definition of a stakeholder? (Select Two). A. Anyone impacted negatively by the project. B. Anyone who is in the company where the project is taking place. C. Anyone who is interested in the project. D. Anyone who negatively impacts the project. E. Anyone impacted positively by the project.
    Correct Answer:E
  334. QUESTION 443 If the EV is $3,000 and the AC is $4,000, which of the following would be the CPI for the project? A. .50 B. .75 C. 1.25 D. 1.75
    Correct Answer: B
  335. QUESTION 444 Which of the following would be the impact upon a project if the CPI for the project is .75? A. The project is under-budget. B. There would be a 25 percent cost decrease. C. There would be a 75 percent cost increase. D. The project is over-budget.
    Correct Answer: D
  336. QUESTION 445 If the EV is $3,000 and the AC is $4,000, which of the following is the CV for the project? A. -$1,000 B. $1,000 C. -$3,000 D. $3,000 E. There would be a 25 percent cost decrease. F. There would be a 75 percent cost increase. G. The project is over-budget. H. The project is under-budget.
    Correct Answer:
  337. QUESTION 446 Which of the following are the benefits of a work breakdown structure (WBS)? (Select Two). A. It determines the project milestones. B. It determines the project budget. C. It outlines the communication plan for the team. D. It determines the resources required to complete project tasks. E. It outlines the statement of work (SOW) for the project.
    Correct Answer: BD
  338. QUESTION 447 When a project ends unexpectedly, which of the following should the project manager do? A. Create an end document to add to the file before moving on to another project. B. Create a document identifying the negative impact of the early project ending to give to the customers management. C. Perform project close out with full documentation and review. D. Perform a limited project close that consists of releasing team members.
    Correct Answer: C
  339. QUESTION 448 It is important to complete a formal project closure process to: (Select Three). A. assure that the customer will work with all vendors in the future B. confirm that the stated project objectives were met C. confirm that the customer accepts the final deliverables D. collect new information to enter into the issue log for further review E. assure that the contract is complete and the team members can be released F. collect additional scope requirements that need to be entered into the project plan
    Correct Answer: BCE
  340. QUESTION 449 Which of the following would be the benefit of saving a project binder in a centralized location? A. Provides an opportunity for another project manager to review the binder and make corrections. B. Provides an opportunity for team members to review their contributions. C. Provides other project managers the opportunity to review the project information. D. Provides stakeholders the opportunity to modify the change request forms.
    Correct Answer: C
  341. QUESTION 450 In order to compare a current projects quality to that of a previously completed project, a project manager should use which of the following techniques? A. Process improvement B. Quality metrics C. Benchmarking D. Cost-benefit analysis
    Correct Answer: C
  342. QUESTION A stakeholder has indicated that a three phase project must be completed in four months instead of the previously agreed upon six months. It is determined that fast-tracking the project is the only option. Which of the following is a characteristic of fast-tracking a project? A. Minimizes risk due to decreased timeline. B. Requires planning and execution to be completed in parallel. C. Minimizes cost since work is completed in four months instead of six. D. Requires rework due to decreased timeline.
    Correct Answer: B
  343. QUESTION 452 The EV of a particular project is $6 million. The CV is -$340,000. Which of the following can be determined from this information? A. The project costs are currently under-budget. B. The AC is less than the EV. C. The EV is higher than the AC. D. The project costs are currently over-budget.
    Correct Answer: D
  344. QUESTION 453 Which of the following processes incorporates the make-or-buy analysis? A. Procurement management B. Risk management C. Quality management D. Scope management
    Correct Answer:
  345. QUESTION 454 The method of cost-estimating whereby the costs of the individual work packages are aggregated to form the full cost-estimate is called: A. parametric estimating B. bottom-up estimating C. expert judgment D. analogous estimating
    Correct Answer: B
  346. QUESTION 455 A project has a CPI of 0.6. Which of the following would BEST describe the cost-efficiency of the project? A. The costs are currently over the estimates. B. The costs and the estimates are about the same. C. The costs are currently under the estimates. D. The earned value is greater than the actual cost.
    Correct Answer:
  347. QUESTION 456 In a highway project 5 miles (8 kilometers) out of the total 15 miles (24 kilometers) have been completed. The BAC is $900,000. Which of the following represents the ETC of this project? A. $150,000 B. $300,000 C. $450,000 D. $600,000
    Correct Answer: D
  348. QUESTION 457 Which of the following are characteristics of a projects critical path? (Select Two). A. The critical path is the longest duration. B. The critical path has the least amount of resources. C. The critical path is the shortest duration. D. The critical path has less than or equal to zero float time. E. The critical path has a greater than zero float time.
    Correct Answer:D
  349. QUESTION 458 A project sponsor has requested that weekly status updates are to be sent by email, detailing the schedule performance index (SPI) and schedule variance (SV) of the project. In which of the following documents should these requirements be included? A. Communications management plan B. Cost management plan C. Project charter D. Contract management plan
    Correct Answer:
  350. QUESTION 459 A key team member is performing poorly on a project. The project manager has verified that the team member knows the project expectations. The project manager has met repeatedly with this team member to outline expectations. Which of the following is the NEXT step the project manager should take to keep the project on schedule? A. Ignore the team member??? behavior. B. Terminate the team member. C. Move the team member to another project. D. Request the resource manager??? assistance.
    Correct Answer: D
  351. QUESTION 460 Which of the following is the BEST way for an organization to obtain qualified vendors? A. Use the largest vendors with access to enhanced resources. B. Use the vendors with the closest location for easy access. C. Use the established vendor approval process. D. Use the lowest priced vendors.
    Correct Answer: C
  352. QUESTION In order to complete the pre-project setup, which of the following is the MOST important task of the project sponsor? A. Obtain funding for the project. B. Provide quality review of the deliverables. C. Provide leadership to the project team. D. Obtain resolution of the application development issues.
    Correct Answer:
  353. QUESTION 462 Changing the project schedule to prevent a known risk is an example of which of the following risk responses? A. Mitigation B. Avoidance C. Acceptance D. Transference
    Correct Answer: B
  354. QUESTION 463 Which of the following would be the MOST important objective of a kick-off meeting? (Select Two). A. To educate team members on what will be expected. B. To give official notification for the project. C. To inform the project sponsor on what will be expected. D. To create a work breakdown structure (WBS). E. To develop the statement of work (SOW).
    Correct Answer:B
  355. QUESTION 464 Three of the team members are having a conflict with each other. Which of the following steps should the project manager take to minimize the conflict? A. Resolve the conflict by terminating the team members. B. Ignore the conflict and keep working on the project. C. Encourage the team members to resolve the conflict. D. Ask the project sponsor to resolve the conflict.
    Correct Answer: C
  356. QUESTION 465 A key stakeholder has asked the project manager to complete the project a week earlier than expected. To accomplish this objective, the project manager will have to ask the project team to work overtime, which will increase the cost of the project. Which of the following should be the NEXT step? A. Ask the key stakeholder for more funding for the project. B. Ask the project team to work overtime to finish the project. C. Obtain an approved change control document before changing the project schedule. D. Agree to complete the project using the new schedule.
    Correct Answer: C
  357. QUESTION 466 A new project manager has been assigned to a high profile project. In order to determine project status, which of the following should the project manager do? (Select Two). A. Ask the key stakeholders for the project status. B. Leave a voicemail message to key personnel requesting the project status. C. Schedule a meeting with the team members to determine the project status. D. Send an email to the team members to request project status reports. E. Schedule a meeting with the project sponsor to determine the project status.
    Correct Answer: CD
  358. QUESTION 467 The project sponsor indicates that one of the key stakeholders is very unhappy with the project schedule. The other stakeholders are happy with the schedule. Which of the following is the MOST likely reason why the stakeholder is unhappy with the schedule? A. The stakeholder has unrealistic expectations. B. The project manager did not obtain buy-in from the stakeholder. C. The project manager did not discuss the schedule with the stakeholders. D. The project manager did not schedule the project team appropriately.
    Correct Answer: B
  359. QUESTION 468 Post-mortem analysis occurs in which of the following process groups? A. Closing B. Pre-project setup C. Monitoring / controlling D. Planning
    Correct Answer:
  360. QUESTION 469 In pre-project setup, which of the following must be completed prior to validating a project? A. Project definition B. Preliminary SOW C. Project charter D. Stakeholder approval
    Correct Answer:
  361. QUESTION 470 A project manager is presented with a change request for an ongoing project. Which of the following would be the FIRST action? A. Update the project plan to accommodate the changes. B. Perform an impact analysis. C. Organize a stakeholder meeting to review the changes. D. Change the project scope to reflect the change request.
    Correct Answer: B
  362. QUESTION Communication preferences, cultural differences, and language barriers are BEST described as which of the following? A. Special communication needs of project members. B. Critical aspects of managing stakeholder expectations. C. Items within the risk management plan. D. Reasons for premature project failure / abandonment.
    Correct Answer:
  363. QUESTION 472 A healthcare company must store project records for seven years. This is an example of which of the following? A. Document retention compliance B. ISO compliance C. Version control compliance D. Document version control
    Correct Answer:
  364. QUESTION 473 In order to obtain the best pricing and product quality, a project manager should: A. obtain an RFP from one vendor who can provide the products B. obtain an RFP from the vendor who provides the lowest priced products C. obtain responses from different vendors to compare the products D. use past vendors who have provided all project deliverables
    Correct Answer: C
  365. QUESTION 474 Which of the following is created using the work breakdown structure (WBS) as an input? A. Procurement management plan B. Vendor selection criteria C. Project scope statement D. Project charter
    Correct Answer:
  366. QUESTION 475 A cause and effect diagram can also be called: A. a control chart B. a scatter diagram C. an Ishikawa diagram D. a Pareto Chart
    Correct Answer: C
  367. QUESTION 476 Which of the following is true of fast tracking a schedule? A. Project schedule critical path will change. B. Project activities will be performed concurrently. C. Project schedule is shortened by decreasing the project scope. D. Project schedule lead times are increased.
    Correct Answer: B
  368. QUESTION 477 A project team member is uncertain how many activities are required to complete a task. Which of the following documents should be referenced? A. Key Performance Indicators (KPIs) B. Project charter C. Work Breakdown Structure (WBS) D. Statement of Work (SOW)
    Correct Answer: C
  369. QUESTION 478 
    Which of the following is the BEST communication option for team building? 
    A. Send an email transmission to introduce the project. 
    B. Send a completed project charter to introduce the project. 
    C. Leave a voicemail message to introduce the project. 
    D. Schedule a face-to-face meeting to introduce the project.
    Correct Answer: D
  370. QUESTION 479 
    A project manager is informed that material expenditures will increase. Which of the following documents should be referenced to address this increase? 
    A. Work Breakdown Structure (WBS) 
    B. Cost management plan 
    C. Approved project charter 
    D. Project scope document
    Correct Answer: B
  371. QUESTION 480 
    The project charter is an output of which of the following project phases? 
    A. Initiation 
    B. Planning 
    C. Execution 
    D. Closing
    Correct Answer:

What would you like to do?

Home > Flashcards > Print Preview