BMR-Ch10 Uniform and Formations

Card Set Information

Author:
DOCV
ID:
65659
Filename:
BMR-Ch10 Uniform and Formations
Updated:
2011-02-11 04:35:41
Tags:
NAVY advancement
Folders:

Description:
Basic Military Requirements Uniform and Formations Chapter 10
Show Answers:

Home > Flashcards > Print Preview

The flashcards below were created by user DOCV on FreezingBlue Flashcards. What would you like to do?


  1. 1. List the two distinctive visual evidence that Navy uniforms vest in their wearer by the United States?
    • Ans: Authority
    • Responsibility
  2. 2. What is the purpose of the uniform policy?
    Ans: To ensure that naval personnel have attractive, distinctive, and practical uniforms
  3. 3. What reference provides the basic naval uniform policy?
    Ans: U.S. Navy Uniform Regulations, NAVPERS 15665
  4. 4. List the three factors that your dress and conduct should reflect credit upon?
    • Ans: Yourself
    • The Navy
    • The United States
  5. 5. When are you given a complete issue of regulation clothing?
    Ans: When you enter the Navy
  6. 6. How are the sleeves of the dress white jumper cut?
    Ans: Squared at the cuff opening
  7. 7. What type of shape does a neckerchief have?
    Ans: Square
  8. 8. How many inches in length is the neckerchief?
    Ans: 36 inches
  9. 9. List the two basic materials that neckerchiefs are made of?
    • Ans: Silk
    • Acetate
  10. 10. How is neckerchief composed?
    Ans: Folded diagonally to form a triangle, rolled and placed behind the neck and tied
  11. 11. What kind of knot is used to tie a neckerchief?
    Ans: Square (Large)
  12. 12. How should both ends of the neckerchief be in length?
    Ans: Equal
  13. 13. How should both ends of the neckerchief fall?
    Ans: Naturally
  14. 14. What portion of the service dress uniform must be even with the upper edge of the neckerchief’s knot?
    Ans: Lowermost point of the collar opening or V point
  15. 15. What enlisted women uniform is the neckerchief worn with?
    Ans: Dress White Jumper
  16. 16. How should hats be worn?
    Ans: Squarely on the head
  17. 17. How should the bottom edge of the hat be when placed on the head?
    Ans: Horizontal
  18. 18. Where should the diagonal woven seam of brim face when worn?
    Ans: Rear
  19. 19. Neckerchiefs should be pressed and rolled only? (True/False)
    Ans: True
  20. 20. Where are ribbons placed on both (white/blue) enlisted dress uniforms?
    Ans: Centered above the left pocket
  21. 21. How many inches above the left pocket of the enlisted dress uniform are ribbons worn?
    Ans: 1/4
  22. 22. Where are breast insignias worn on both (white/blue) enlisted dress uniforms?
    Ans: Centered immediately 1/4 inch above the ribbons
  23. 23. Where is the ship-name mark (rocker) worn on the enlisted uniform?
    Ans: Right Sleeve
  24. 24. How should the ship-name mark (rocker) be worn of the enlisted uniform?
    Ans: Centered and parallel below the lower row of stitching of the shoulder seam
  25. 25. How many inches below the lower row of stitching of the shoulder seam is the ship-name mark (rocker)
    • worn?
    • Ans: 1/3
  26. 26. How should both (white/blue) dress jumper tops hang?
    Ans: Straight
  27. 27. What should the dress blue jumper top cover on the trousers?
    Ans: All but the lowest side buttons
  28. 28. What should the dress white jumper top fall below on the trousers?
    Ans: Slash Pockets
  29. 29. How many inches below the slash pockets of the trousers should the dress white jumper top fall?
    Ans: 1/2
  30. 30. Where should both (white/blue) dress uniform trousers extend in length?
    Ans: To bottom part of shoe lacing
  31. 31. How many stripes of white tape (piping) does the dress blue jumper top collar have?
    Ans: 3
  32. 32. How many buttons are on the front of the dress blue broadfall trousers?
    • Ans: 13
    • 33. What material is the government-issued dress blue uniform made of?
    • Ans: Wool Serge
  33. 34. What material is the government-issued dress white uniform made of?
    Ans: Certified Navy Twill (Polyester)
  34. 35. How long should the dress white jumper’s sleeves be?
    Ans: Long enough to reach the wrist joint
  35. 36. What type of belt should be worn with the enlisted dress white uniform?
    Ans: Web
  36. 37. List the two Navy uniforms that are considered to be working uniforms for men?
    • Ans: Dungarees
    • Winter Working Blues
  37. 38. What type of hat is only authorized to be worn with dungarees?
    Ans: Ball Cap
  38. 39. List the two types of covers that may be worn with the men winter working blue uniform?
    • Ans: White Hat
    • Garrison Cap
  39. 40. What type of coat is the peacoat?
    Ans: Blue Winter-Weight Coat
  40. 41. What type of collar does the peacoat have?
    Ans: Convertible Collar
  41. 42. Where should the bottom edge of the peacoat reach?
    Ans: Hips
  42. 43. What side does the women’s all-weather coat button to?
    Ans: Left
  43. 44. What is the dress blue/white uniform called when worn with large medals?
    Ans: Full Dress
  44. 45. What type of bottom is normally worn with the women dress white jumper top?
    Ans: White Belted Shirt
  45. 46. How many inches above the bottom of the pocket opening of the slacks should the women dress white
    • jumper top fall?
    • Ans: Within 1 inch
  46. 47. List the three types of covers that may be worn with the women dungarees?
    • Ans: Beret
    • Ball Cap
    • Garrison Cap
  47. 48. Where is the prescribed uniform of the day published? (2)
    • Ans: Plan of the Day (POD)
    • Plan of the Week (POW)
  48. 49. How many inches should the heels of the service dress shoes be?
    Ans: No higher than 2 5/8 nor less than 5/8
  49. 50. What types of heels are unauthorized?
    Ans: Wedge
  50. 51. What type of hat may be worn with all women dress uniforms?
    Ans: Combination Hat
  51. 52. What type of hat maybe worn as an option with blues only when wearing the black v-neck sweater?
    Ans: Garrison Cap
  52. 53. Where is the uniform collar worn when wearing a peacoat over a dress blue jumper uniform?
    Ans: Inside the peacoat
  53. 54. Who is required to inspect the uniforms of all nonrated personnel at regular intervals?
    Ans: Division Officer
  54. 55. What side does the men’s all-weather coat button to?
    Ans: Right
  55. 56. List the two pieces of information that should be marked on military clothing?
    • Ans: Name
    • Social Security Number
  56. 57. What size stencil or stamp should be used to mark clothing?
    Ans: 1/2 inch (3/8)
  57. 58. What size stencil may be used to mark clothing if a 1/2 inch size stencil or stamp is not available?
    Ans: 1 inch
  58. 59. Who must authorize the transferring or exchanging of enlisted personnel uniform items?
    Ans: CO
  59. 60. Where is ownership marking placed on the men dungaree shirt?
    Ans: 1 inch from the bottom of the inner side of the right front facing the buttons
  60. 61. Where is ownership markings placed on the men winter blue shirt?
    Ans: 1 inch from the bottom on the lower side of the right front facing
  61. 62. Where are ownership markings placed on men dress blue/white jumper tops (three initials)?
    Ans: 3/4 inch below collar seam to left of center
  62. 63. Where are ownership markings placed on men dress blue/white jumper tops (last four)?
    Ans: 1/4 inch below horizontal seam
  63. 64. Where are ownership markings placed on the men dress blue trousers (last four and three initials)?
    Ans: Rear pocket 1/4 inches below horizontal seam
  64. 65. Where are ownership markings placed on the men dress white trousers be marked with your last four and
    • three initials?
    • Ans: Left rear pocket in between the horizontal seam
  65. 66. Where are ownership markings placed on the men dungaree trouser?
    Ans: On waistband inside front at the right of center line
  66. 67. Where is the last name embroidered on men dungaree trousers?
    Ans: 1 inch centered above the right hip pocket
  67. 68. Where are ownership markings placed on the command ball cap?
    Ans: Sweatband
  68. 69. What should only be marked on command ball caps?
    Ans: Initials
  69. 70. Where are ownership markings placed on the knit (watch) cap?
    Ans: Inside Label
  70. 71. What should only be marked on knit (watch) caps?
    Ans: Initials
  71. 72. Where are ownership markings placed on men white summer shirts?
    Ans: 1 inch from the bottom on the lower side of the right front facing
  72. 73. Where are ownership markings placed on the white hat?
    Ans: Inside of the hem at the right of the center line on the back
  73. 74. Where are ownership markings placed on both (women/men) blue windbreaker jackets?
    Ans: Inside of the hem at the right of the center line on the back
  74. 75. Where are ownership markings placed on both (women/men) peacoats?
    Ans: On label located on the inside breast pocket
  75. 76. Where are ownership markings placed on both (women/men) all-weather coat?
    Ans: Inside lining, 3 inches below collar seam
  76. 77. Where are ownership markings placed on the men sweater?
    Ans: On label on the inside below the back of the collar
  77. 78. Where are ownership markings placed on both (women/men) shoes?
    Ans: Near Top
  78. 79. What should only be marked on shoes?
    Ans: Initials
  79. 80. Where are ownership markings placed on both (women/men) socks?
    Ans: On the Foot
  80. 81. What should only be marked on socks?
    Ans: Initials
  81. 82. Where are ownership markings placed on the both (women/men) undershirts?
    Ans: 1 inch from the bottom, right of the center
  82. 83. Where are ownership markings placed on the men belt?
    Ans: Inside near tab
  83. 84. Where are ownership markings placed on the women coat (blue)?
    Ans: On designated name label
  84. 85. Where are ownership markings placed on the skirt?
    Ans: Centered front, inside waistband
  85. 86. Where are ownership markings placed on the women slacks?
    Ans: Centered back, inside waistband
  86. 87. Where are ownership markings placed on the beret?
    Ans: On designated nameplate
  87. 88. Where are ownership markings placed on the women dress white jumper shirt (three initials)?
    Ans: 3/4 inch below collar seam to left of center
  88. 89. Where are ownership markings placed on the overcoat?
    Ans: On designated nameplate, inside front panel
  89. 90. Where are ownership markings placed on the women sweater?
    Ans: On the manufacture’s tag
  90. 91. Where are ownership markings placed on the garrison cap?
    Ans: On designated nameplate
  91. 92. Where are ownership markings placed on the scarf?
    Ans: Centered inside at the back
  92. 93. Where are ownership markings placed on the handbag?
    Ans: On the manufacture’s tag inside large pocket
  93. 94. Where are ownership markings placed on the necktie?
    Ans: Inside center back
  94. 95. Where are ownership markings placed on the neckerchief?
    Ans: Center
  95. 96. When were embroidered name/nameplates required on the chambray shirt and dungaree?
    Ans: 1 Oct 98
  96. 97. Who requires clothing of all nonrated personnel to be inspected at regular intervals?
    Ans: CO
  97. 98. What members may have a seabag inspection on an individual basis?
    Ans: Petty Officers (E4 – E6)
  98. 99. When are seabag inspections made?
    Ans: Before transfer
  99. 100. Who must authorize the transferring or exchanging of enlisted personnel uniform items have?
    Ans: CO
  100. 101. What should be done to the former owner’s name of uniform articles that have been transferred, exchanged , or sold?
    • Ans: Obliterated with a Red “D.C.” Stamp
    • 102. How many black web belts are enlisted men required to have?
    • Ans: 2
  101. 103. How many white web belts are enlisted men required to have?
    Ans: 3
  102. 104. How many ball caps are enlisted men and women required to have?
    Ans: 2
  103. 105. How many black group rate marks are enlisted men required to have?
    Ans: 3
  104. 106. How many white group rate marks are enlisted men required to have?
    Ans: 4
  105. 107. How many white hats are enlisted men required to have?
    Ans: 3
  106. 108. How many winter blue shirts are enlisted (men /women) required to have?
    Ans: 2
  107. 109. How many fire retardant blue chambray shirts are enlisted (men /women) required to have?
    Ans: 4
  108. 110. How many blue chambray shirts are enlisted (men /women) required to have?
    Ans: 1
  109. 111. How many white short sleeve shirts are enlisted men required to have?
    Ans: 2
  110. 112. How many white short sleeve shirts are enlisted women required to have?
    Ans: 3
  111. 113. How many pairs of socks are enlisted men required to have?
    Ans: 6
  112. 114. How many towels are enlisted men required to have?
    Ans: 4
  113. 115. How many broadfall trousers are enlisted (men/women) required to have?
    Ans: 1
  114. 116. How many poly/wool blue trousers are enlisted men required to have?
    Ans: 2
  115. 117. How many dungaree trousers are enlisted (men/women) required to have?
    Ans: 4
  116. 118. How many undershorts are enlisted men required to have?
    Ans: 8
  117. 119. How many white polyester dress white trousers are enlisted men required to have?
    Ans: 2
  118. 120. How many white dress jumper tops are enlisted men required to have?
    Ans: 2
  119. 121. How many poly/wool blue winter working trousers are enlisted men required to have?
    Ans: 2
  120. 122. How many blue dress jumper tops are enlisted men required to have?
    Ans: 1
  121. 123. How many undershirts are enlisted (men/women) required to have?
    Ans: 8
  122. 124. How many fire retardant dungaree trousers are enlisted (men/women) required to have?
    Ans: 4
  123. 125. How many combination caps are enlisted women required to have?
    Ans: 1
  124. 126. How many combination cap crowns are enlisted women required to have?
    Ans: 2
  125. 127. How many garrison caps are enlisted women required to have?
    Ans: 2
  126. 128. How many service dress blue coats are enlisted women required to have?
    Ans: 1
  127. 129. How many white group rate marks are enlisted women required to have?
    Ans: 5
  128. 130. How many handbags are enlisted women required to have?
    Ans: 1
  129. 131. How many white dress jumper tops are enlisted women required to have?
    Ans: 2
  130. 132. How many pairs of socks are enlisted women required to have?
    Ans: 5
  131. 133. What uniform articles are not a seabag requirement for enlisted women when assigned aboard ship?
    • Ans: Heels
    • Skirts
  132. 134. List the ten military uniform articles that may be worn with civilian clothing?
    • Ans: ( 1 ) Shoes
    • ( 2 ) Gloves
    • ( 3 ) Handbag
    • ( 4 ) Neckties
    • ( 5 ) Sweaters (all types)
    • ( 6 ) Belts (with civilian buckle)
    • ( 7 ) Socks, Hosiery, Underwear
    • ( 8 ) All-Weather Coat (without insignia)
    • ( 9 ) Windbreak Jacket (without insignia)
    • (10) Knit Watch Cap & Ball Cap (without insignia)
    • 135. What is a field of work called in the Navy?
    • Ans: Rating (ex. DT, HM, BM, etc…)
  133. 136. What is the basic paygrade in the Armed Forces grading structure?
    Ans: E-1
  134. 137. How many occupational groups are there?
    Ans: 6
  135. 138. List the six occupational groups?
    • Ans: (1) Airman
    • (2) Seaman
    • (3) Fireman
    • (4) Dentalman
    • (5) Hospitalman
    • (6) Constructionman
  136. 139. What color group rate mark stripes are worn by seaman and apprentices?
    Ans: White on Blues and Navy Blue on Whites
  137. 140. What color group rate mark stripes are worn by fireman and apprentices?
    Ans: Red
  138. 141. What color group rate mark stripes are worn by constructionman and apprentices?
    Ans: Light Blue
  139. 142. What type and color group rate mark stripes are worn by hospitalman and apprentices?
    Ans: White/specialty mark on blues and navy blue/ specialty mark on whites
  140. 143. What color group rate mark stripes are worn by airman and apprentices?
    Ans: Emerald Green
  141. 144. What type and color group rate mark stripes are worn by dentalman and apprentices?
    Ans: White/specialty mark on blues and navy blue/ specialty mark on whites
  142. 145. What is an occupational group identified by?
    Ans: Group Rate Mark
  143. 146. Where is the group rate mark worn?
    Ans: Left Sleeve (Upper Portion)
  144. 147. What are levels within the rating called?
    Ans: Rates (First, second, third class, etc…)
  145. 148. What will personnel in paygrades E-1–E-3 who have qualified in a particular rating wear?
    Ans: Specialty mark of that rating
  146. 149. What is a specialty mark of a particular rating called?
    Ans: Striker Mark
  147. 150. Where is the striker mark worn?
    Ans: Immediately above the group rate mark
  148. 151. What paygrade is not required to wear an insignia of their rate?
    Ans: E-1
  149. 152. What is the paygrade of a person called?
    Ans: Rate
  150. 153. What is an insignia indicating a rate called?
    Ans: Rating Badge
  151. 154. What markings on the uniform indicate length of service?
    Ans: Service Stripes
  152. 155. What are service stripes called?
    Ans: Hash Marks
  153. 156. Where are harsh marks worn?
    Ans: Left Sleeve (Straight Cuff 2 inches / Button Cuffs 1½ inches above the edge of sleeve)
  154. 157. How many years of active or reserve service does each harsh mark represent?
    Ans: 4
  155. 158. What color hash mark is worn on the service dress blues?
    Ans: Scarlet Red
  156. 159. What color hash mark is worn on the service dress whites?
    Ans: Blue
  157. 160. What color hash mark and rating badge are worn when good conduct in the service totals 12 years?
    Ans: Gold
  158. 161. What is an occupation called in the Navy?
    Ans: Rating
  159. 162. What reference contains information about authority to wear gold hash marks and rating badges?
    Ans: U.S. Navy Uniform Regulations, NAVPERS 15665
  160. 163. Who is the most senior enlisted person in the U.S. Navy?
    Ans: MCPON
  161. 164. Describe the rating insignia of the MCPON?
    • Ans: 3 gold stars in line above the eagle and a gold star in the space between the eagle and the upper chevron
    • that replaces the specialty mark
  162. 165. Describe the rating insignia of the CMC?
    • Ans: 2 silver stars in line above the eagle and a silver star in the space between the eagle and the upper
    • chevron that replaces the specialty mark
  163. 166. What rating insignia is identified by the abbreviations EN?
    Ans: Engineman
  164. 167. What rating insignia is identified by the abbreviations HT?
    Ans: Hull Maintenance Technician
  165. 168. What rating insignia is identified by the abbreviations BU?
    Ans: Builder
  166. 169. What rating insignia is identified by the abbreviations CM?
    Ans: Construction Mechanic
  167. 170. What rating insignia is identified by the abbreviations EO?
    Ans: Equipment Operator
  168. 171. What rating insignia is identified by the abbreviations UT?
    Ans: Utilitiesman
  169. 172. What rating insignia is identified by the abbreviations EM?
    Ans: Electrician’s Mate
  170. 173. What rating insignia is identified by the abbreviations GS?
    Ans: Gas Turbine System Technician
  171. 174. What rating insignia is identified by the abbreviations MR?
    Ans: Machinery Repair
  172. 175. What rating insignia is identified by the abbreviations CE?
    Ans: Construction Electrician
  173. 176. What rating insignia is identified by the abbreviations EA?
    Ans: Engineering Aide
  174. 177. What rating insignia is identified by the abbreviations SW?
    Ans: Steelworker
  175. 178. What rating insignia is identified by the abbreviations AD?
    Ans: Aviation Machinist’s Mate
  176. 179. What rating insignia is identified by the abbreviations AG?
    Ans: Aerographer’s Mate
  177. 180. What rating insignia is identified by the abbreviations AM?
    Ans: Aviation Structural Mechanic
  178. 181. What rating insignia is identified by the abbreviations AS?
    Ans: Aviation Support Equipment Technician
  179. 182. What rating insignia is identified by the abbreviations AW?
    Ans: Aviation Systems Warfare Operator
  180. 183. What rating insignia is identified by the abbreviations AE?
    Ans: Aviation Electrician’s Mate
  181. 184. What rating insignia is identified by the abbreviations AT?
    Ans: Aviation Electronics Technician
  182. 185. What rating insignia is identified by the abbreviations PR?
    Ans: Aircrew Survival Equipmentman
  183. 186. What rating insignia is identified by the abbreviations PH?
    Ans: Photographer’s Mate
  184. 187. What rating insignia is identified by the abbreviations LT?
    Ans: Lithographer
  185. 188. What rating insignia is identified by the abbreviations ST?
    Ans: Sonar Technician
  186. 189. What rating insignia is identified by the abbreviations MN?
    Ans: Mineman
  187. 190. What rating insignia is identified by the abbreviations DM?
    Ans: Illustrator Draftsman
  188. 191. What rating insignia is identified by the abbreviations ET?
    Ans: Electronics Technician
  189. 192. What rating insignia is identified by the abbreviations EW?
    Ans: Electronics Warfare Technician
  190. 193. What rating insignia is identified by the abbreviations OT?
    Ans: Ocean Systems Technician
  191. 194. What rating insignia is identified by the abbreviations FT?
    Ans: Fire Control Technician
  192. 195. What rating insignia is identified by the abbreviations WT?
    Ans: Weapon’s Technician
  193. 196. What rating insignia is identified by the abbreviations MT?
    Ans: Missile Technician
  194. 197. What is the paygrade of an enlisted person called?
    Ans: Rate
  195. 198. What is the paygrade of a commissioned officer called?
    Ans: Rank
  196. 199. Who gives Commissioned Officers authority?
    Ans: President
  197. 200. Any Commissioned Officer is senior to any Warrant Officer? (True/ False)
    Ans: True
  198. 201. What is used to determine an Officer rank for Officers that have the same date of rank?
    Ans: Numeral Listing
  199. 202. How many groups are Officers divided into?
    Ans: 2
  200. 203. List the two groups of Officers?
    • Ans: Line
    • Staff
    • 204. What is worn on the sleeves or shoulder boards of a Line Officer?
    • Ans: Star (five-pointed, gold)
  201. 205. How many categories are Line Officers divided into?
    Ans: 2
  202. 206. List the two categories of Line Officers?
    • Ans: Restricted
    • Unrestricted
  203. 207. What is worn to indicate special qualification or designation?
    Ans: Special Insignia
  204. 208. Where are special insignia worn?
    Ans: Left Breast
  205. 209. What category are Limited Duty Officers including in?
    Ans: Unrestricted
  206. 210. What type of special insignia is usually associated with sea-air land (seal) team detachment?
    Ans: Special Warfare
  207. 211. What groups of Officers are specialists in certain areas?
    Ans: Staff Corps Officers
  208. 212. What groups of Officers are specialist in the operation of equipment and weapons?
    Ans: Warrant Officers
  209. 213. What types of line Officers are eligible for Command at Sea?
    Ans: Unrestricted
  210. 214. List the two groups of Officers that wear collar devices or sleeve insignia symbolic to their specialty?
    • Ans: Staff Officers
    • Warrant Officers
  211. 215. What are all Warrant Officers commissioned as?
    Ans: W-2
  212. 216. What types of line Officers are designated for engineering?
    Ans: Restricted
  213. 217. What type of special insignia is usually associated with underwater demolition team detachment?
    Ans: Special Warfare
  214. 218. What groups of Officers fills the gap between Enlisted Personnel and Commissioned Officers?
    Ans: Warrant Officers
  215. 219. What types of Line Officers are designated for other special duty?
    Ans: Restricted
  216. 220. What groups of Officers are former enlisted personnel that have been selected because of their professional ability?
    Ans: Warrant Officers
  217. 221. What types of Line Officers are eligible for Command of Aircraft Squadrons?
    Ans: Unrestricted
  218. 222. What type of special insignia is worn by Officers below flag rank who have or have had Command of Ships at Sea?
    Ans: Command at Sea
  219. 223. What type of special insignia is worn by Officers below flag rank who have or have had Command Ashore?
    Ans: Command Ashore/Project Manager
  220. 224. What types of Line Officers are designated for communication?
    Ans: Restricted
  221. 225. Where is the Command at Sea insignia worn by officers currently in Command?
    Ans: Right Breast
  222. 226. What type of special insignia is worn by personnel who have qualified in all phases of surface warfare?
    Ans: Surface Warfare
  223. 227. What type of special insignia is worn by Enlisted or Officers who have or have had served an Officer in Charge of a Small Craft?
    Ans: Small Craft OIC/POIC
  224. 228. What types of Line Officers are designated for naval intelligence?
    Ans: Restricted
  225. 229. What type of special insignia is worn by personnel qualified in underwater and beach reconnaissance?
    Ans: Special Warfare
  226. 230. What type of special insignia is worn by personnel who have qualified to serve in submarines?
    Ans: Submarine Warfare
  227. 231. What types of line Officer s are designated for photography?
    Ans: Restricted
  228. 232. What type of special insignia is worn by personnel qualified in demolition?
    Ans: Special Warfare
  229. 233. What type of special insignia is worn by personnel who have qualified to serve in flight?
    Ans: Aviation Warfare
  230. 234. What types of line Officer s are eligible for naval air stations?
    Ans: Unrestricted
  231. 235. What type of special insignia is worn by Officers below flag rank who have or have had served as a Project Manager?
    Ans: Command Ashore/Project Manager
  232. 236. What color are enlisted special insignia?
    Ans: Silver
  233. 237. What types of line officers are eligible for Command at Fleets?
    • Ans: Unrestricted
    • 238. What type of special insignia is worn by Officers below flag rank who have or have had Command of Aviation Squadrons at Sea?
    • Ans: Command at Sea
  234. 239. What type of special insignia is worn by personnel qualified in special warfare tactics?
    Ans: Special Warfare
  235. 240. What types of Line Officers are eligible for naval bases?
    Ans: Unrestricted
  236. 241. What type of special insignia is worn by personnel that are engaged in presidential services?
    Ans: Identification Badge
  237. 242. What types of special insignia is worn by personal who is qualified in the identification and safe disposal of different types of ordnance?
    Ans: Explosive Ordnance Disposal Warfare
  238. 243. What types of line Officer s are eligible for shore bases?
    Ans: Unrestricted
  239. 244. What type of special insignia is worn by personnel who are qualified in all phases of NMCB operations?
    Ans: Seabee Combat Warfare Specialist
  240. 245. Where is the Command at Sea insignia worn by Officer s not currently in Command?
    Ans: Left Breast
  241. 246. What type of special insignia is worn by personnel qualified in various classes of diving?
    Ans: Underwater
  242. 247. What types of line Officers are designated for technical fields?
    Ans: Restricted
  243. 248. What type of special insignia is worn by personnel that are assigned staff duty?
    Ans: Identification Badge
  244. 249. What color are Officer special insignia?
    Ans: Gold
  245. 250. List the two types of special insignias that are worn by enlisted personnel which are gold?
    • Ans: Enlisted Aircrew
    • Naval Parachutist’s
  246. 251. How many broad categories of awards are there?
    Ans: 7
  247. 252. List the seven broad categories of awards?
    • Ans: Unit Awards
    • Military Decorations
    • Marksmanship Awards
    • Nonmilitary Decorations
    • Campaign and Service Awards
    • Foreign Decoration and Non-U. S. Service Awards
    • Awards of Military Societies and other Organizations
  248. 253. What types of awards are issued to personnel who have participated in designed wars?
    Ans: Campaign and Service Awards
  249. 254. What types of awards are given to an individual for a specific personal act of gallantry or meritorious service?
    Ans: Military Decorations
  250. 255. What types of awards are issued to personnel who have participated in designed campaigns?
    Ans: Campaign and Service Awards
  251. 256. What types of awards are presented to an operating unit worn only by members of the unit who participated in the cited action?
    Ans: Unit Awards
  252. 257. What types of awards are issued to personnel who have participated in designed expeditions?
    Ans: Campaign and Service Awards
  253. 258. What types of awards are awarded for various actions by an individual?
    Ans: Nonmilitary Decorations
  254. 259. What types of awards are issued to personnel who have fulfilled specific, service requirements?
    Ans: Campaign and Service Awards
  255. 260. What types of awards are awarded from organizations?
    Ans: Awards of Military Societies and other Organizations
  256. 261. List the four types of awards that fall under Unit Awards?
    • Ans: Navy Battle “E”
    • Presidential Unit Citation
    • Navy Unit Commendation
    • Meritorious Unit Commendation
  257. 262. List the four types of awards that falls under Campaign and Service Awards?
    • Ans: POW Medal
    • Good Conduct Medal
    • Antarctica Service Medal
    • Armed Forces Expeditionary Medal
  258. 263. List the four types of awards that are not medals but ribbons that denote the citation?
    • Ans: Combat Action Ribbon
    • Presidential Unit Citation
    • Navy Unit Commendation
    • Meritorious Unit Commendation
  259. 264. List the four types of medals that fall under Military Decorations?
    • Ans: Navy Cross
    • Purple Heart
    • Medal of Honor
    • Distinguished Service Medal
  260. 265. List the three types of medals that fall under Nonmilitary Decorations?
    • Ans: Life Saving Medal
    • Nation Sciences Medal
    • Presidential Medal of Freedom
    • 266. What medal was the first military decoration awarded to individuals by this country?
    • Ans: Purple Heart
  261. 267. What president was the Purple Heart founded by?
    Ans: George Washington
  262. 268. What year was the Purple Heart found by President George Washington?
    Ans: 1782
  263. 269. What was the Purple Heart awarded for originally?
    Ans: Gallantry and/or Extraordinary Fidelity and Essential Service
  264. 270. What war was the Purple Heart originally made for?
    Ans: Revolutionary War
  265. 271. How many people were awarded the original Purple Heart?
    Ans: 3
  266. 272. What president revived the Purple Heart decoration?
    Ans: Franklin D. Roosevelt
  267. 273. What year was the Purple Heart revived by President Franklin D. Roosevelt?
    Ans: 1932
  268. 274. What is the Purple Heart awarded for now?
    Ans: Wounds received during Enemy Action
  269. 275. Where are medals worn on the uniform?
    Ans: Left breast pocket
  270. 276. What is the maximum amount of medals that can be worn side-by-side?
    Ans: 3
  271. 277. How are medals attached to the bar when there are more than three medals?
    Ans: Overlapping Fashion
  272. 278. What is the maximum amount of medals that can be worn in a row when there are more than three medals?
    Ans: 5
  273. 279. Where are ribbons worn on the service dress uniform that doesn’t have corresponding large medals?
    Ans: Right Breast
  274. 280. What is the order of precedence when wearing medals or ribbons?
    Ans: Top to Bottom and Inboard to Outboard
  275. 281. What is use to identify you as a member of the U.S. Armed Forces?
    Ans: Armed Forces Identification Card
  276. 282. What is the purpose of the U.S. Armed Forces ID Card under article 17 of the Geneva Convention?
    Ans: As a means of identification for POWs
  277. 283. How many Identification Tags are issued to each member upon entry into the Navy?
    • Ans: 2
    • 284. List the five pieces of information that is embossed on the dog tags?
    • Ans: Full Name
    • Rh factors
    • Blood type
    • Religious preference of the wearer
    • Social Security Numbers and letters USN
  278. 285. What line is the Social Security Numbers entered on the dog tags?
    Ans: Third Line
  279. 286. What line is the first name and middle initial entered on the dog tags, if needed?
    Ans: Second Line
  280. 287. What line is the blood type entered on the dog tags?
    Ans: Third Line
  281. 288. What line is the full name (last, first, middle int) entered on the dog tags?
    Ans: First Line
  282. 289. What line is the Rh factors entered on the dog tags?
    Ans: Third Line
  283. 290. What line is the Religious preference of he wearer entered on the dog tags?
    Ans: Fourth Line
  284. 291. What line are the letters USN entered on the dog tags?
    Ans: Third Line
  285. 292. List the three purposes for Identification Tags (Dog Tags)?
    • Ans: Identification of members who become casualties
    • Casualty reporting of members who become casualties
    • Grave registration of members who die in a combat zone
  286. 293. Identification Tags are prescribed as part of your uniform and must be kept in your possession?
    • (True/False)
    • Ans: True
  287. 294. Described the Identification Tag?
    Ans: Made of Metal, Attached to a 25-inch Necklace, 2 x 1 1/8 inch
  288. 295. List the five circumstances when the Armed Forces Identification Card must be surrendered?
    • Ans: When Replaced
    • Investigation Purposes
    • While in Disciplinary Confinement
    • When Released from Active Duty
    • When Required by Military Authority for Identification
  289. 296. List the six conditions that required Identification Tags to be worn?
    • Ans: In Time of War
    • When Traveling in Aircraft
    • When Prescribed by the CNO
    • In Time of National Emergency
    • When Engaged in Flight Operations
    • When Reporting to Medical for Treatment
    • 297. How many elements are grooming standards based on?
    • Ans: 5
  290. 298. List the five elements that grooming standards are based on?
    • Ans: Safety
    • Neatness
    • Cleanliness
    • Military Image
    • Appearance in uniform
  291. 299. List the three factors that grooming promotes pride in?
    • Ans: Being in the U.S.
    • Being in the Navy
    • Who and what you are
  292. 300. How far upward shall the hair above the ears and around the neck be tapered to bend with the hairstyle?
    Ans: 3/4 inch
  293. 301. What must the hair on the back of neck of men not touch?
    Ans: Collar
  294. 302. How long shall men hair be in accordance of the Navy Regulations?
    Ans: No longer than 4 inches
  295. 303. List the two primary considerations for grooming standards?
    • Ans: The type of hair that the individual has
    • Neatly groomed appearance for the hairstyle
  296. 304. How far outward shall the hair above the ears and around the neck be tapered to bend with the hairstyle?
    Ans: 3/4 inch
  297. 305. What part of the ear should side burns not extend below?
    Ans: The middle
  298. 306. How many rings, bracelets, wristwatches are allowed to be worn per hand?
    Ans: 1
  299. 307. How many inches in diameter should braids be, when worn?
    Ans: 1/4
  300. 308. What type of braids may be worn by individuals with short hair to minimize scalp exposure?
    Ans: Corn Rowing
  301. 309. How should women headgear fit when worn?
    Ans: Snugly and comfortably around the largest part of the head without distortion or excessive gaps
  302. 310. Female hair should not fall below what portion of the uniform?
    Ans: Lower edge of the back of the collar
  303. 311. What is the maximum length may female hair extend below the top of the jumper collar?
    Ans: 1 ½ inches
  304. 312. How many necklaces or chokers are allowed to be worn?
    • Ans: 1
    • 313. How many inches from the scalp shall the bulk of female hair not exceed?
    • Ans: 2
  305. 314. What is the maximum number of small barrettes, combs, or clips may be used in the hair?
    Ans: 2
  306. 315. How many inches from the tip of the finger must fingernails not exceed for women?
    Ans: 1/4
  307. 316. List the two characteristics that nail polish must include?
    • Ans: Soft Shade
    • Be Complementary to the Skin Tone
  308. 317. List the two characteristics that cosmetic must include?
    • Ans: Applied Sparingly
    • Conservative in Color
  309. 318. What size earrings must be worn with the uniform?
    Ans: 4 - 6 mm (1/4 - 1/8 inch)
  310. 319. List the two types of earrings that are authorized to be worn in uniform? (2)
    Ans: Ball or Single Pearl (E-6 below (silver) CPO/Officers (gold))
  311. 320. List the two types of uniforms that single pearl earrings are authorized to be worn with?
    • Ans: Dinner Dress Uniforms
    • Formal Dress Uniforms
  312. 297. List the three Navy uniforms that are considered to be working uniforms for women?
    • Ans: Dungarees
    • Winter Working Blues w/ Belted Skirt
    • Winter Working Blues w/ Belted Slacks
  313. 321. List the three purposes for formations?
    • Ans: To help teach a group of people to act as a team
    • To make sure people receive up-to-date information
    • To move a large group of personnel from one place to another
  314. 322. What term is used to represent a basic formation?
    Ans: Squad
  315. 323. What term defines a space between the chest of one person and the back of the person ahead within ranks?
    Ans: Distance
  316. 324. How many inches of space or distance is between the chest of one person and the back of the person ahead within ranks?
    Ans: 40
  317. 325. What terms define a formation of elements or persons abreast of each other? (2)
    Ans: Rank or Line
  318. 326. What term defines an individual, squad, section, or company that is part of a larger unit?
    Ans: Element
  319. 327. What terms define a formation of elements or persons placed one behind the other? (2)
    Ans: File or Column
  320. 328. What term defines the extreme right or left of a unit or rank?
    Ans: Flank
  321. 329. What term defines an arrangement of elements in line, in column, or in any other prescribed manner?
    Ans: Formation
  322. 330. What term defines the individual on whom a formation regulates its alignment?
    Ans: Guide
  323. 331. Where is the guide usually positioned?
    Ans: To the Right
  324. 332. What term defines the space between individuals from shoulder to shoulder?
    Ans: Interval
  325. 333. How is an interval usually measured?
    Ans: One arm’s length
  326. 334. What terms define a formation of elements or persons side by side? (2)
    Ans: Rank or Line
  327. 335. What term defines a direction at a right angle to the direction an element or a formation is facing
    Ans: Flank
  328. 336. What term defines the distance from heel to heel between the feet of a marching person?
    Ans: Step
  329. 337. What term defines the length of a full step?
    Ans: Pace
  330. 338. How many inches does a pace consist of for men?
    Ans: 30
  331. 339. How many inches is the half step?
    Ans: 15
  332. 340. How many inches does a pace consist of for women?
    Ans: 24
  333. 341. How many inches is the back step?
    Ans: 15
  334. 342. How many inches is the right and left steps?
    Ans: 12
  335. 343. How many inches is the full step?
    Ans: 30
  336. 344. How many types of commands are there?
    Ans: 2
  337. 345. List the two types of Commands?
    • Ans: Preparatory (Bolded and first letter is capitalized)
    • Execution (Each letter is capitalized)
  338. 346. List the four types of positions of rest?
    • Ans: REST
    • AT EASE
    • FALL OUT
    • PARADE REST
  339. 347. What type of Command indicates the type of movement to be made?
    Ans: Preparatory
  340. 348. What command cancels a command or order started but not completed?
    Ans: AS YOU WERE
  341. 349. What position is the basic military position?
    Ans: ATTENTION
  342. 350. What degree of an angle must your feet foam when standing at attention?
    Ans: 45 degree
  343. 351. How must your arms hang when standing at attention?
    Ans: Naturally
  344. 352. Where are your thumbs placed when standing at attention?
    Ans: Along skirt or trouser seams
  345. 353. What command can be given when you are not in ranks?
    Ans: AT EASE
  346. 354. How should your finger be positioned when standing at attention?
    Ans: Joined together in their natural curl
  347. 355. What command will you resume your former position?
    Ans: AS YOU WERE
  348. 356. What position must you come to when in the position REST or AT EASE?
    Ans: ATTENTION
  349. 357. What type of command cause the desired movement to be made?
    Ans: Execution
  350. 358. Which heel of your foot should be brought inward when called to attention?
    Ans: Left heel is brought to right heel
  351. 359. What position indicates that you are alert and ready for instructions?
    Ans: ATTENTION
  352. 360. What command can you relax but you must not talk?
    Ans: AT EASE
  353. 361. What command is not a dismissal order?
    • Ans: FALL OUT
    • 362. What foot must be kept in place at the command AT EASE?
    • Ans: Right
  354. 363. What command cancels an order started but not completed?
    Ans: AS YOU WERE
  355. 364. What command allows the same movement restrictions as AT EASE but you may talk?
    Ans: REST
  356. 365. What command may be given in a classroom?
    Ans: AT EASE
  357. 366. What command allows you to leave your position in ranks but remain nearby?
    Ans: FALL OUT
  358. 367. What command is given only when the formation is at attention?
    Ans: PARADE REST
  359. 368. What command can you relax and shift about?
    Ans: AT EASE
  360. 369. How is the command PARADE REST executed?
    Ans: One movement
  361. 370. What command will you resume your position in ranks and come to attention?
    Ans: FALL IN
  362. 371. What command can you shift about but keep your right foot in place?
    Ans: AT EASE
  363. 372. What types of movements can be made either to the right or left, with the exception of about face?
    Ans: Facings
  364. 373. What type of movement is RIGTH FACE?
    Ans: Two-Count
  365. 374. What command instructs members to smartly turn their heads 45 degrees to the right?
    Ans: Eyes, RIGHT
  366. 375. What command signals you to turn your head back to the position of attention after the command Eyes, RIGHT?
    Ans: Ready, FRONT
  367. 376. What command tells you to snap your head to the front after the command Eyes, RIGHT?
    Ans: FRONT
  368. 377. What type of movement is ABOUT FACE?
    Ans: Two-Count
  369. 378. What command should you shift your weight to your left leg without noticeable movement?
    Ans: About
  370. 379. What command should you place your right toe behind the left heel and turn to the rear?
    • Ans: FACE
    • 380. How many inches do you place your right toe behind your left heel during an About FACE?
    • Ans: 6
  371. 381. What portion of the right foot should be used to execute an About FACE?
    Ans: Ball
  372. 382. What portion of the left foot should be used to execute an About FACE?
    Ans: Heel
  373. 383. What direction must you turn smartly until you are facing the rear when performing an About FACE?
    Ans: Right
  374. 384. What position will your feet be in when the About FACE turn is completed if you place your toe properly behind your left heel?
    Ans: ATTENTION
  375. 385. What members’ response to a command is slightly different from the other members in formation? (2)
    • Ans: Left Flank
    • Right Flank
  376. 386. Where does the squad forms in line on for the command FALL IN?
    Ans: Left of the Right Flank Member
  377. 387. What is the right flank member called?
    Ans: Squad Leader
  378. 388. What member of the squad does not raise their arm in line with the body when FALLING IN?
    Ans: Left Flank Member
  379. 389. How is normal interval obtained?
    Ans: Moving in line so that the right shoulder touches the fingertips of the person to the right
  380. 390. What type of interval is the horizontal distance between the shoulder and elbow when the left hand is placed on the left hip?
    Ans: Close Interval
  381. 391. What member of the squad does not turn their head and look to the right when FALLING IN?
    Ans: Right Flank Member
  382. 392. Where is the hand placed for the command At Close Interval?
    Ans: Beltline above the hip
  383. 393. How is the elbow positioned At Close Interval?
    Ans: Align with the body
  384. 394. What member of the squad makes the adjustment without moving their arms At Close Intervals?
    Ans: Left Flank Member
  385. 395. What command is called to obtain a normal interval?
    Ans: Dress Right, DRESS
  386. 396. How is close interval obtained?
    Ans: Moving in line so that the right arm touches the elbow of the person to the right
  387. 397. How is double-arm interval obtained?
    Ans: Moving in line so that the fingertips of the members on either side touches
  388. 398. What member stands fast and looks to the front At Close Internal?
    Ans: Right Flank Member
  389. 399. How is the hand placed on the hip At Close Interval?
    Ans: Heel of the hand rests on the hip with fingers straight, touching each other, and pointing down
  390. 400. What member is used as a guide to align other members in the squad?
    Ans: Right Flank Member
  391. 401. What arm is used to obtain the interval, whether commanded to dress to the right or left?
    Ans: Left
  392. 402. What command is give when the alignment is correct?
    Ans: Ready, FRONT
  393. 403. What movements shall be executed on the command of, FRONT, when the alignment is correct? (2)
    • Ans: Head snap to the front
    • Arms drop to the side
  394. 404. What command is given when the formation is in column?
    Ans: COVER OFF
  395. 405. How many inches must you maintain distance while positioning yourself directly behind the person in front of you on the command COVER?
    Ans: 40
  396. 406. What command tell members to move from normal to close interval while in line?
    Ans: Close, MARCH
  397. 407. What direction does each member face after obtaining the close interval for the command Close, MARCH?
    Ans: Left
  398. 408. What command is given when the formation is in two or more ranks?
    Ans: COVER OFF
  399. 409. What command tell members to change from close to normal interval while in line?
    Ans: Extend, MARCH
  400. 410. What direction does each member face after obtaining the normal interval for the command Close, MARCH?
    Ans: Right
  401. 411. What command tell members at either close or normal to form double-arm interval?
    Ans: Take Interval to the Left, MARCH
  402. 412. What command tell members to obtain normal from double-arm interval while in line?
    Ans: Assemble to the Right, MARCH
  403. 413. How is count off executed?
    • Ans: All members except right flank, turn their head right, shout their number, then turn head to front
    • 414. How is count off executed, when given the command, from front to rear?
    • Ans: Each member starting with the squad leader, turn their head right, shout their number, turn head to front
  404. 415. What command is given when more distance between ranks is required?
    Ans: Open Ranks, MARCH
  405. 416. What command is used to secure an individual?
    Ans: DISMISSED
  406. 417. What rank stands fast on the Command, Open Ranks?
    Ans: Third Rank
  407. 418. How many paces forward does the front rank take on the Command, Open Ranks?
    Ans: 2
  408. 419. How many paces forward does the second rank take on the Command, Open Ranks?
    Ans: 1
  409. 420. How many steps backward (15 inch) does the forth rank make on the Command, Open Ranks?
    Ans: 2
  410. 421. How many steps backward (15 inch) does the fifth rank makes on the Command, Open Ranks?
    Ans: 4
  411. 422. How many steps backward (15 inch) does the sixth rank makes on the Command, Open Ranks?
    Ans: 6
  412. 423. What rank stands fast on the Command, Close Ranks?
    Ans: Front Rank
  413. 424. How many paces forward does the fourth rank take on the Command, Close Ranks?
    Ans: 3
  414. 425. How many paces forward does the second rank take on the Command, Close Ranks?
    Ans: 1
  415. 426. How many paces forward does the third rank take on the Command, Close Ranks?
    Ans: 2
  416. 427. What command should you begin a salute on?
    Ans: Hand SALUTE
  417. 428. What command should you raise your right hand smartly?
    Ans: SALUTE
  418. 429. What command should you return to attention by moving your hand smartly in the most direct manner back to its normal position at your side?
    Ans: TWO
  419. 430. What command should you raise your right hand to grasp your cover on, and then HOLD?
    Ans: Uncover
  420. 431. What command should you remove your cover on?
    • Ans: TWO
    • 432. What command should you grasp your hat with both hands and place it on your head?
    • Ans: Cover
  421. 433. What hand should you drop to your side after placing your hat on your head after the command, Cover?
    Ans: Left
  422. 434. What command do you drop you right hand to your side after placing your hat on your head?
    Ans: TWO
  423. 435. What command is used to secure entire formation?
    Ans: DISMISSED
  424. 436. Members of the squad align themselves with whom, on the command Dress Right, DRESS?
    Ans: Each Other
  425. 436. What Officer’s sleeve device description consists of a five-pointed gold star?
    Ans: Line
  426. 437. What Officer’s sleeve device description consists of a gold oak leak, surcharged with a silver acorn?
    Ans: Medical Corp
  427. 438. What Officer’s sleeve device description consists of a gold oak leak?
    Ans: Nurse Corps
  428. 439. What Officer’s sleeve device description consists of a gold sprig of three oak leaves and three acorns?
    Ans: Supply Corps
  429. 440. What Officer’s sleeve device description consists of a gold prayer wheel?
    Ans: Buddhist Chaplain Corps
  430. 441. What Officer’s sleeve device description consists of a gold Latin cross?
    Ans: Christian Chaplain Corps
  431. 442. What Officer’s sleeve device description consists of a gold Star of David and the table of law?
    Ans: Jewish Chaplain Corps
  432. 443. What Officer’s sleeve device description consists of a gold crescent?
    Ans: Muslin Chaplain Corps
  433. 444. What Officer’s sleeve device description consists of two overlapped gold sprigs of two live oak leaves?
    Ans: Civil Engineer Corps
  434. 445. What Officer’s sleeve device description consists of a gold oak leaf, with a silver acorn on each side of
    • the stem?
    • Ans: Dental Corps
  435. 446. What Officer’s sleeve device description consists of two gold oak leafs, curving to form a semi-circle
    • centering a silver “mill rinde”?
    • Ans: Judge Advocate General Corps
  436. 447. What Officer’s sleeve device description consists two gold oak leafs, curving to form a semi-circle
    • centering a silver “mill rinde” with a silver quill pen centered underneath the mill rinde?
    • Ans: Law Community
  437. 448. What Officer’s sleeve device description consists of a gold oak leaf, attached to a slanting twig?
    Ans: Medical Service Corps
  438. 449. What Officer wears one 1/2 inch stripe sleeve insignia?
    Ans: Ensign
  439. 450. What Officer wears one 2 inch stripe with one 1/2 inch stripe above it sleeve insignia?
    Ans: Rear Admiral (Upper Half)
  440. 451. What Officer wears four 1/2 inch stripes sleeve insignia?
    Ans: Captain
  441. 452. What Officer wears one 2 inch stripe sleeve insignia?
    Ans: Rear Admiral (Lower Half)
  442. 453. What Officer wears two 1/2 inch stripes sleeve insignia?
    Ans: Lieutenant
  443. 454. What Officer wears one 2 inch stripe with four 1/2 inch stripes above it sleeve insignia?
    Ans: Fleet Admiral
  444. 455. What Officer wears three 1/2 inch stripes sleeve insignia?
    Ans: Commander
  445. 456. What Officer wears one 2 inch stripe with three 1/2 inch stripes above it sleeve insignia?
    Ans: Admiral
  446. 457. What Officer wears one 1/2 inch stripe with one 1/4 inch stripe above it sleeve insignia?
    Ans: Lieutenant (Junior Grade)
  447. 458. What Officer wears one 2 inch stripe with two 1/2 inch stripes above it sleeve insignia?
    Ans: Vice Admiral
  448. 459. What Officer wears two 1/2 inch stripes with one 1/4 inch stripe in between sleeve insignia?
    Ans: Lieutenant Commander
  449. 460. How many stars does a Rear Admiral’s (Lower Half) shoulder and collar metal grade insignia consist of?
    Ans: 1
  450. 461. How many stars does a Vice Admiral’s shoulder and collar metal grade insignia consist of?
    Ans: 3
  451. 462. How many stars does a Fleet Admiral’s shoulder and collar metal grade insignia consist of?
    Ans: 5
  452. 463. How many stars does a Rear Admiral’s shoulder and collar metal grade insignia consist of?
    Ans: 2
  453. 464. How many stars does an Admiral’s shoulder and collar metal grade insignia consist of?
    Ans: 4

What would you like to do?

Home > Flashcards > Print Preview