Evergreens - Week 2

Card Set Information

Author:
Brianna.Bell
ID:
7744
Filename:
Evergreens - Week 2
Updated:
2010-02-22 18:31:14
Tags:
Horticulture
Folders:

Description:
Evergreens - Week 2
Show Answers:

Home > Flashcards > Print Preview

The flashcards below were created by user Brianna.Bell on FreezingBlue Flashcards. What would you like to do?


  1. What is the common name of Araucaria araucana?
    Answer: Monkey Puzzle Tree
  2. What is the common name of Aucuba japonica?
    Answer: Japanese Aucuba
  3. What is the common name of Aucuba japonica 'Golddust'?
    Answer: Golddust Laurel
  4. What is the common name of Berberis verruculosa?
    Answer: Warty Barberry
  5. What is the common name of Calocedrus decurrens?
    Answer: Incense Cedar
  6. What is the common name of Cedrus deodara?
    Answer: Deodar Cedar
  7. What is the common name of Hamamelis x 'Intermedia'?
    Answer: Chinese Witch Hazel Cultivars
  8. What is the common name of Juniperus chinensis 'Tortulosa'?
    Answer: Hollywood Juniper
  9. What is the common name of Pinus sylvestris?
    Answer: Scots Pine
  10. What is the common name of Pinus sylvestris 'Nana'?
    Answer: Dwarf Scots Pine
  11. What is the common name of Sequoiadendron giganteum 'Pendulum'?
    Answer: Weeping giant Redwood
  12. What is the common name of Vaccinium ovatum?
    Answer: Evergreen Huckleberry

What would you like to do?

Home > Flashcards > Print Preview