Evergreens - Week 3

Card Set Information

Author:
Brianna.Bell
ID:
7747
Filename:
Evergreens - Week 3
Updated:
2010-02-22 18:57:16
Tags:
Horticulture
Folders:

Description:
Evergreens - Week 3
Show Answers:

Home > Flashcards > Print Preview

The flashcards below were created by user Brianna.Bell on FreezingBlue Flashcards. What would you like to do?


  1. What is the common name of Abies grandis?
    Answer: Grand Fir
  2. What is the common name of Arbutus unedo?
    Answer: Compact Strawberry Tree
  3. What is the common name of Cedrus deodara 'Aurea'?
    Answer: Golden Deodar Cedar
  4. What is the common name of Gautheria shallon?
    Answer: Salal
  5. What is the common name of Ilex cornuta 'Berries Jubilee'?
    Answer: Berries Jubilee Holly
  6. What is the common name of Juniperus chinensis 'Pfitzeriana Aurea'?
    Answer: Golden Pfitzer Juniper
  7. What is the common name of Juniperus conferta?
    Answer: Shore Juniper
  8. What is the common name of Phyllostachys nigra?
    Answer: Black Bamboo
  9. What is the common name of Picea abies?
    Answer: Norway Spruce
  10. What is the common name of Picea abies 'Nidiformis'?
    Answer: Nest Spruce, Bird Nest Spruce
  11. What is the common name of Picea abies 'Pendula'?
    Answer: Weeping Norway Spruce
  12. What is the common name of Picea pungens?
    Answer: Colorado Spruce
  13. What is the common name of Pinus wallichiana?
    Answer: Himalayan White Pine

What would you like to do?

Home > Flashcards > Print Preview