Evergreens - Week 4

Card Set Information

Author:
Brianna.Bell
ID:
7752
Filename:
Evergreens - Week 4
Updated:
2010-02-22 19:21:37
Tags:
Horticulture
Folders:

Description:
Evergreens - Week 4
Show Answers:

Home > Flashcards > Print Preview

The flashcards below were created by user Brianna.Bell on FreezingBlue Flashcards. What would you like to do?


  1. What is the common name of Chamaecyparis obtusa?
    Answer: Hinoki Cypress
  2. What is the common name of Chamaecyparis obtusa 'Aurea'?
    Answer: Golden Hinoki Cypress
  3. What is the common name of Ilex crenata 'Helleri'?
    Answer: Heller Japanese Holly
  4. What is the common name of Juniperus chinensis 'Pfitzeriana Aurea'?
    Answer: Golden Pfitzer Juniper
  5. What is the common name of Juniperus sabina 'Buffalo'?
    Answer: Buffalo Juniper
  6. What is the common name of Juniperus sabina 'Tamariscifolia'?
    Answer: Tam Juniper
  7. What is the common name of Pinus attenuata?
    Answer: Knobcone Pine
  8. What is the common name of Pinus nigra?
    Answer: Austrian Black Pine
  9. What is the common name of Sarcococca humilis hookeriana?
    Answer: Low Sarcococca
  10. What is the common name of Sequoia sempervirens?
    Answer: Coast Redwood
  11. What is the common name of Tsuga mertensiana?
    Answer: Mountain Hemlock
  12. What is the common name of Viburnum bodnantense 'Pink Dawn'?
    Answer: Pink Dawn Virburnum

What would you like to do?

Home > Flashcards > Print Preview